suan yok ama hasat zamani olabilir. buyuyorlarArcanda arpa tohumu arıyorum yardımcı olabilen varmı?
Nerede ekiyorsunuz? Bizim burda arpayı bahar ayında edkiyoruzsuan yok ama hasat zamani olabilir. buyuyorlar
Seni tohum için hasat zamanında rahatsız ederim o zamanekim ayinda ektik. bilecik
Bizim burda guzluk ekilecek arpa bulamıyoruz sertifikalı olarak tarm92 ve bülbül diye bir arpa var başka çeşit satan bayi yok maalesefArpa bizim burda yazlık ve güzlük olarak ekilir
beklerim[emoji3]Seni tohum için hasat zamanında rahatsız ederim o zaman![]()
yazlik arpa ekmeyi dusunuyorum.tohum cinsi olarak ne onerirsinizArpa bizim burda yazlık ve güzlük olarak ekilir
bahar ayinda ne cins arpa ekiyorsunuz. yer neresiNerede ekiyorsunuz? Bizim burda arpayı bahar ayında edkiyoruz
Bizim ektiğimiz genelde yazlık arpa der alır geliriz ama ismi tarm 92 veya şahin 91 olması lazım kışın çarşıda aklıma geldi sordum aldığım yere ikisinden biridir dedi bende unuttum aklımda değil dediyazlik arpa ekmeyi dusunuyorum.tohum cinsi olarak ne onerirsiniz
Tarm92 ve bülbül 89 en iyi verimi geçen yıl bulbulden aldım tavsiye ederimbahar ayinda ne cins arpa ekiyorsunuz. yer neresi