PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada yapraklarda renk sorunu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1121206" data-attributes="member: 54456"><p>Üre gübresi yavaş salınmlı değilmi arkadaşlar.Etkisi 3 ay sürüyor diye biliyorum yanlışmıyım.Biz şimdi üreyi attık şubatın 25 inde 20-22 kg arası. gecesine yağmur yağdı kayıpsız toprağa karıştı.Sonrasında martın 15 i gibi bir yağmur daha aldık.Nisanın 6 sına kadar 20 gün yağmadı.Şimdi kum yerlerde var bu durum.kara toprak su tutan yerlerde yok.Kum ve milli hafif bünyeli topraklarda alan alan açık yeşil küçük kalmış.Toprakta nem kalmamış.Yağmurla bereber tekrardan kalan üreyi almaya devam edermi yoksa ben yine gübremi atmak zorundayım.Üre gübresi yavaş salınmlı 3 ay etkisi var diye biliyodum.Bu konuda sizden bilgi istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1121206, member: 54456"] Üre gübresi yavaş salınmlı değilmi arkadaşlar.Etkisi 3 ay sürüyor diye biliyorum yanlışmıyım.Biz şimdi üreyi attık şubatın 25 inde 20-22 kg arası. gecesine yağmur yağdı kayıpsız toprağa karıştı.Sonrasında martın 15 i gibi bir yağmur daha aldık.Nisanın 6 sına kadar 20 gün yağmadı.Şimdi kum yerlerde var bu durum.kara toprak su tutan yerlerde yok.Kum ve milli hafif bünyeli topraklarda alan alan açık yeşil küçük kalmış.Toprakta nem kalmamış.Yağmurla bereber tekrardan kalan üreyi almaya devam edermi yoksa ben yine gübremi atmak zorundayım.Üre gübresi yavaş salınmlı 3 ay etkisi var diye biliyodum.Bu konuda sizden bilgi istiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada yapraklarda renk sorunu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt