arslanları yatarken yakaladım

işte bunlarda gece çekmiş oldugum reımler mandıradan beylerin keyiflerini kaçırdık ama yınede kızmadılar fotoları trkkulup ' e gonderdıgımı bılıyorlar o yüzden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ynt: arslanları yatarken yakaladım

işte bu kadr uzun bır sure göndermıyeyım foto senden baska yokmu len dedıklerını duyar gıbıyım uyrra*-*-şimdiden tsk yorumlar için

güzel fotolar...kaç tane hayvanın war...bide kaç çeşit....bide hayvanınn zibilini ne yapıosun...biraz fasla oldu heralde :)

bilinçli olarak yaptıgın bellı yetıstırıcılılıgı

akgul link=topic=4313.msg47514#msg47514 date=1213212862' Alıntı:
güzel fotolar...kaç tane hayvanın war...bide kaç çeşit....bide hayvanınn zibilini ne yapıosun...biraz fasla oldu heralde :)
hım epey fazla smental mantafon ve hostayn ırkları mevcut zibil ne anlamadım yorum içn tsk

ÇağRı link=topic=4313.msg49773#msg49773 date=1213629599' Alıntı:
Bokunu demek istiyo sanırım zibil derken,senin arslanlar keyif çatıyo :D,güzel fotolar...
çagrı pek acık secık yazmıssın yahu ...... deseydın anlardım yuh )::)):)

Çok güzel resimler gece olduğundan fazla belli olmuyor ama olacak o kadar...
Sende başka yokmu diyenlere söyle sen emre de var de ama o biraz tembel fazla foto atamıyo de :D :D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt