Merhaba arkadaşlar uzun süredir asistan kepçe almayı düşünüyoruz. İzmir Ziraat en çok dikkatimizi çeken firma ama fiyatları biraz yüksek önerebileceğiniz bir firma var mı ?
fuarda görmüştüm çok kaliteli kepçesi vardı bende alparslan ön kepçe mevcut o yüzden asistans gerek duymuyorumOguz yigit konya
Üstad Konya Ersöz Tarımın asst kepçesini aldım 1 ay oldu 7500 tl neredeyse aldığım günden beri kullanıyoruz, kapalı garajda nemli mısırı karıştırıyoruz. Çok memnunum. Harika bir alet sizin oralara da gönderiyorlar zannedersem. İstersen numaralarını da gönderebilirim.Merhaba arkadaşlar uzun süredir asistan kepçe almayı düşünüyoruz. İzmir Ziraat en çok dikkatimizi çeken firma ama fiyatları biraz yüksek önerebileceğiniz bir firma var mı ?
Hayırlı olsun...Balıkesirde 11 bine az önce anlaştık,hafta içinde üretimini yapıp teslim edecekler ,biz çoğunlukla ahırda kullanacağımız için kovasını 150 cm istedik,montajı tamamlanmışı ellerinde olmadığından foto alamadım,nasipse montajını yaptıklarında foto çeker atarım,seri üretim kepçelerin kova sacı ince geldi bize bu nedenle üretim yapan yerel bir firma ile anlaştık,
SAGOLASINHayırlı olsun...
Ablası teslimat yapıldığında a dan z ye traktöre montaj dan çalışma şekline kadar detaylı video cekersen cok seviniriz,öyle birsey bizede cok lâzım...SAGOLASIN
Cok afaki bir durum olmazsa montaja ben goturecegim detayli foto atarim calisma seklinide montaji yapan arkadasa izin alip cekerim insallahAblası teslimat yapıldığında a dan z ye traktöre montaj dan çalışma şekline kadar detaylı video cekersen cok seviniriz,öyle birsey bizede cok lâzım...
Abla naptın aldın mı bende bir tane almayı düşünüyorumBalıkesirde 11 bine az önce anlaştık,hafta içinde üretimini yapıp teslim edecekler ,biz çoğunlukla ahırda kullanacağımız için kovasını 150 cm istedik,montajı tamamlanmışı ellerinde olmadığından foto alamadım,nasipse montajını yaptıklarında foto çeker atarım,seri üretim kepçelerin kova sacı ince geldi bize bu nedenle üretim yapan yerel bir firma ile anlaştık,
takmak pulluk takmak kadar kolay sayılır,Ablası teslimat yapıldığında a dan z ye traktöre montaj dan çalışma şekline kadar detaylı video cekersen cok seviniriz,öyle birsey bizede cok lâzım...
Hocam Siz Önce Ne Amaçla Kullanacaksın O Önemli Çok Yüklü Bir şey Kaldırmayacak Gibi Duruyorsunuz. Bölgenizde Üretici Varsa Bence Bir Dolaşın. Fiyat Olarak Sİzin İşinizi Bence Hepsi Görür. Biraz Sağlam Olsun Dersen Resimde İşaretlediğim Gibi Yerleri Olsun. İktirirken Destek Oluyor. Fiyat Olarakta 11-12 bin Bandındakiler Bence Sizin de İşlinizi Görür. Danışırken Dikkat Etmen Gereken Kaldırma Kapasitesi ve Kovanın Büyüklüğü Olsun. Bölgendekileri Gezdiğinde Karşılaştırma Yapmak İstersen Aşağıya Bolca Olan Bir Link Bıraktım. Dünde Söylediğim Gibi Tek Piston Olanlarda Dengesizlik Oluyormuş. Alırken Ona da Dikkat Et. İnş.Faydalı Olmuşumdur.Kepçe olayına bir el atın arkadaşlar ucuz yollu iş görür mü
Arkadaşlar bunu bir güncelleyelim baana çok basit buğdayı helezona felan yitmeye tarlada ki ufak tefek taşları remorka atmaya yarayacak Bi öneriniz var mı
Abi o dediklerini ucuz yollu 2.el bi kepçe yaparKepçe olayına bir el atın arkadaşlar ucuz yollu iş görür mü
Hayırlı olsun.Balıkesirde 11 bine az önce anlaştık,hafta içinde üretimini yapıp teslim edecekler ,biz çoğunlukla ahırda kullanacağımız için kovasını 150 cm istedik,montajı tamamlanmışı ellerinde olmadığından foto alamadım,nasipse montajını yaptıklarında foto çeker atarım,seri üretim kepçelerin kova sacı ince geldi bize bu nedenle üretim yapan yerel bir firma ile anlaştık,
Bom (kaldıraç) ucuna bir tahta filan takıp çalışabilirsiniz,Arkadaşlar bunu bir güncelleyelim bana çok basit buğdayı helezona felan yitmeye tarlada ki ufak tefek taşları remorka atmaya yarayacak Bi öneriniz var mı