ASKERLİK YERİM BELLİ OLDU. . .

Ynt: ASKERLİK YERİM BELLİ OLDU. . .

şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim.......trakkluplüler seni yanlız bırakmaz ordaa......:)

bugun yemın törenim vardı güzel bi gündü. . . pazar teslım olur. . . izmire devam 75 gün acemılıkdn 40 kaldı. . . . şafakkk karanlıkkkkk 429

75 GÜNLÜK ACEMİLİK bitti cavuş egitimden slmlar. . .
ustalık hatay-iskenderun = terminal çavuşu. . .

AKGÜN43 link=topic=43671.msg431261#msg431261 date=1312546177' Alıntı:
75 GÜNLÜK ACEMİLİK bitti cavuş egitimden slmlar. . .
ustalık hatay-iskenderun = terminal çavuşu. . .
terminal çavuşu ne iş yaparmış....

Hayırlı teskereler kardeşim . Allah CC vatanına milletine hayırlısıyla askerlik yapmanı nasip etsin . Yolun açık olsun .

Allaha emanet olun.

AKGÜN43 link=topic=43671.msg439447#msg439447 date=1314864276' Alıntı:
ŞAFAK KARANlIk abi ya :) )) 360 :) 100 gün olmuşuz :) ))
geçer geçer bak biz geleli 10 sene oldu sayılı gün geçer ama .günleri sayarsan geçmez sana söyleyeyim

hayırlı teskereler sakınbenim gibi yakma askerliğini yoksa hiç bitmez :) salağın biri almış tüfeği izin istemiş izin vermemişler ondan sade havaya sıkıyor benimde pazarlama konuşma yeteneğim çok çok iyi kandırıp ayarlamıycağım kimse yoktur komtanda beni gönderdi yanına beni bildiği için benimde kıl olduğum komtandı usta dedim sakın bırakma silağı seni çok fena düdükliycekler daha çok sık boşver acıma dedim eleman cesaret aldı daha çok sıkmaya başladı :) sonra komutan izin verdi ona ceza filanda vermedi gitti kıl bana verdi ceza gardiyan olduğumuz koğuşta mahkum olduk sonra :)

djzeus link=topic=43671.msg439452#msg439452 date=1314870672' Alıntı:
hayırlı teskereler sakınbenim gibi yakma askerliğini yoksa hiç bitmez :) salağın biri almış tüfeği izin istemiş izin vermemişler ondan sade havaya sıkıyor benimde pazarlama konuşma yeteneğim çok çok iyi kandırıp ayarlamıycağım kimse yoktur komtanda beni gönderdi yanına beni bildiği için benimde kıl olduğum komtandı usta dedim sakın bırakma silağı seni çok fena düdükliycekler daha çok sık boşver acıma dedim eleman cesaret aldı daha çok sıkmaya başladı :) sonra komutan izin verdi ona ceza filanda vermedi gitti kıl bana verdi ceza gardiyan olduğumuz koğuşta mahkum olduk sonra :)
zuha-*-s zuha-*-s bizde astsubayla astegmeni kapıştırmıştık bizi bırakıp birbirleriyle didişiyorlardı bizde ense paso yatış zuha-*-s