Merhaba Arkadaşlar hayvancılıga neden başlamıyorsunuz ben yazın başlıyorum Allah ' ın izniyle
Evet %50si Diyorki bana.;
Süt verimi düşer
şap gelir
hastalanır
Delidana olur
buzağı ölümleri olur
Doğum ölümler olur
kısır kalır
Gibi gibi gibi
Ben bu riskleri alamam hayvancılık zor iştir Boşver başka işlere bakalım...
Evet Benim sadece Tek bir diyeceğim var böyle düşünen kişilere.
Tüm tedbiri bakımı dört dörtlük yaparsan sıkıntı olmayacak veya çok aza inicek..
Sen hayatta neden yaşıyorsun kardeşim? neden ev araba alıyorsun nedendaha çok para kazanmak istiyorsun?
Ozaman herşeyi istiyorsun yapıyorsun HİÇ DÜŞÜNDÜMÜ 5 DAKİKA SONRA HAYATTA OLUCAGINI Biliyormusun? Yarına çıkabilcekmisin?
ÖLÜMÜ Düşündümü ? Diyorum.. Ozaman öl intihat edin böyle düşünenler.. Ozaman hiç birşeye sahib olmayalım
hem olumsuz yönlerini düşünelim arkadaşlar bırakın bir gün herşeyiniz var eksik işler var bir bakmıssınız uçup gitmissiniz düşünün bunları bi bakalım
Evet %50si Diyorki bana.;
Süt verimi düşer
şap gelir
hastalanır
Delidana olur
buzağı ölümleri olur
Doğum ölümler olur
kısır kalır
Gibi gibi gibi
Ben bu riskleri alamam hayvancılık zor iştir Boşver başka işlere bakalım...
Evet Benim sadece Tek bir diyeceğim var böyle düşünen kişilere.
Tüm tedbiri bakımı dört dörtlük yaparsan sıkıntı olmayacak veya çok aza inicek..
Sen hayatta neden yaşıyorsun kardeşim? neden ev araba alıyorsun nedendaha çok para kazanmak istiyorsun?
Ozaman herşeyi istiyorsun yapıyorsun HİÇ DÜŞÜNDÜMÜ 5 DAKİKA SONRA HAYATTA OLUCAGINI Biliyormusun? Yarına çıkabilcekmisin?
ÖLÜMÜ Düşündümü ? Diyorum.. Ozaman öl intihat edin böyle düşünenler.. Ozaman hiç birşeye sahib olmayalım