foruma şöyle bı baktımda bugunun anlam ve önemını anlatan bir yazı veya resım göremedım.oysa ki GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ne demiş köylü milletın efendısir.diyecek söz bulamıyorum
biraz geç oldu.çok üzüldümÇağrı link=topic=69569.msg792579#msg792579 date=1384091249' Alıntı:Konu için teşekkür ederim gerçekten bizim eksikliğimiz oldu atlanmaması gereken bir gün.Bu vatan için yapılmış hizmetleri düşününce bizim şuraya iki satır birşey yazmayı unutmamız veya atlamamız gerçekten utanç verici.Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,tüm silah arkadaşları ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun,mekanları cennet olsun.
![]()
Not:Anasayfada gerekli düzenlemeleri yaptım.
Amin.cebrail68 link=topic=69569.msg792571#msg792571 date=1384088245' Alıntı:Saygıyla Anıyoruz..
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,tüm silah arkadaşları ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun,mekanları cennet olsun.
Ruharına El Fatiha..Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin..