ATLANTİS 100 KULLANICILARI

MERHABA ARKADAŞLAR.BİR KAÇ AY ÖNCE 2004 MODEL ATLANTİS 100 ALDIM FAKAT ÇEKİŞ BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI.YA BENİM TRAKTÖRDE BİR PROBLEM VAR YADA BU ATLANTİS BEKLENENİN ALTINDA.
KULLANAN VARSA YORUMLARI BEKLİYORUM.
ÖRNEĞİN 7Lİ DİP PATLATANDA YADA 21 Lİ AYSANDA BİLE TUTUYOR MOTORU
(100 HP BİR TRAKTÖR BU BAHSETTİĞİM TAKIMLARI PARÇALAMASI LAZIM DEĞİLMİ?)

Ynt: ATLANTİS 100 KULLANICILARI

Atlantisi bilmem ama bende poverfarm80 ve tecnofarm60 var ikiside mukemmel biri 5 li 12 pulluk kulaniyorum diger 4 lu 12 inc cokda mukembel cekiyorlar 32 li gobleyi 80 lik kedi gibi ckiyo

bizdede powerfarm 90 var 11 li patlatmayı arkasında yok gibi çekiyo.büyük ihtimalle sizin traktörde bi sorun vardır yoksa 7 li patlatmayı hissetmemesi lazım.

5500 saatte motor ömrüde daha var ama son bir ihtimal enjektörlerini temizleticem.o zaman işin rengi belli olur diye düşünüyorum.ucuz mazot satan bir yer vardı sezonda ordan aldım bir ihtimal ordan çıkıcak problem

mazotun kalitesi yakıtta ve çekişte çok büyük fark sağlıyo ama öyle bile olsa 7 li patlatmada zorlanmaması lazım sonuçta 100 beygir traktör.

pompa ana giriş rekorunu sök. içinden küçük basit bir süzgeç çıkacak temizle ve performansı gör.. şaşıracaksın..

Bizdede landini atlantis 100 var 70 kw güce sahip bi motora sahip.7li çizeli pekte zorlanmadan çekmesi lazım.Bir ustaya gösterin isterseniz

Problem yakıtla alakalı sanırım.mazotu aldığım yeri değiştirdim,performans gözle görünür şekilde arttı.pompaya giden rekoru söküp bir bakıcam.orasınıda temizledikmi canavarı tamamen uyandırırız herhalde..teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Problem yakıtla alakalı sanırım.mazotu aldığım yeri değiştirdim,performans gözle görünür şekilde arttı.pompaya giden rekoru söküp bir bakıcam.orasınıda temizledikmi canavarı tamamen uyandırırız herhalde..teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
çekişi düzeldimi tavsiye ediyormusun atlantis 100 ü