Avrupalı ekinleri nasıl ilaçlıyor?

Ynt: Avrupalı ekinleri nasıl ilaçlıyor?

adamların herşeyi planlı,eğitimli.Zehir atıklarını bile çöpte toplayıp imha ediyorlar.Biz olsak dere kenarlarına veya tarlaya gömeriz.Eğitim şart abi.Birde tabi devletinde bu konularda teşvik edici olması lazım.

yazıyolar çiziyolar bizde her$ey kara düzen ne attıgımızı ne ektiğimizi kafaya kaydediyoruz .. zamanla unutuyoruz .. aslında her yıl yılın gidi$ine göre ekim tarihimizi gübreleme tarihimizi sulama tarihimizi .. toprak nemini hava $artlarını bicim tarihimizi .. kaçar kg ne kullandıgımızı kayıt etmemiz gerekiyor .. ben gibi herkes böyle olması gerektiğini biliyoruz ama i$ yapmaya gelince herkes ü$eniyor .. adamlar mazotlarına kadar litre litre kayıt ediyorlar ..

bunlar gibi çifçilik yapmak için neler vermezdim ama benim suçum değil tarım polikalarımız yanlış aramızda en az 20 yıl fark var

herşey dört dörtlük ayarlar makinanın kullanılması falan biz bunları göz kararı yapıyoruz va makina pahalılığı ve satığımız ürün para etmiyor

paylaşım için tesekkürler abi...
hersey planlıyolar o sekil yapıyolar, hep gps var işin içinde ;)
o değilde bilgisayar dikkatimi cekti, adamlar macintosh bilgisayar kullanıyor bea :)
bilgisayarlarına biz burda 6 tonluk romork alıyoruz ;D