AYÇEKİRDEĞİNDE CANAVAR OTU

ARKADAŞLAR CANAVAR OTU BU YIL BİZDEDE ÇOK FAZLA AYÇEKİRDEĞİNİN ALT YAPRAKLARINI KURUTMAYA BAŞLAMIŞ AYÇEKİRDEĞİ BOYUDA 1.5 METREYİ GEÇTİ NASIL MÜCADELE YAPILMALI SİZCE 49.jpg

ARKADAŞLAR CANAVAR OTU BU YIL BİZDEDE ÇOK FAZLA AYÇEKİRDEĞİNİN ALT YAPRAKLARINI KURUTMAYA BAŞLAMIŞ AYÇEKİRDEĞİ BOYUDA 1.5 METREYİ GEÇTİ NASIL MÜCADELE YAPILMALI SİZCE

Bu meretin mücadelesi zor söyleninlere göre aynı tarlaya iki yıl üst üste aynı ürün ekilirse oluyormuş veya tohumdan kaynaklanıyormuş. Mücadele olarak bana tavsiye edilen bişey var henüz denemedim yalnız 100 litre suya 1 kg amonyum nitrat karıştırılıp buna buna fıs fıs sıkılacak. Malum amonyum nitrat yasak bulunmaz hint kumaşı.

Bu meretin mücadelesi zor söyleninlere göre aynı tarlaya iki yıl üst üste aynı ürün ekilirse oluyormuş veya tohumdan kaynaklanıyormuş. Mücadele olarak bana tavsiye edilen bişey var henüz denemedim yalnız 100 litre suya 1 kg amonyum nitrat karıştırılıp buna buna fıs fıs sıkılacak. Malum amonyum nitrat yasak bulunmaz hint kumaşı.
Suyla ver
sek olurmu acaba

Bu parazit bitki tohum ile çoğaldığı için tohuma kalkmasına izine verirseniz ilerdede çok sıkıntı olur.Bu ota dayanaklı çeşitleri seçin.Münavebeyi muhakkak uygulayın

Arkadaşlar imazomax etken madde li 40 Sl ilaçlar var ama ayçiçeği bu ilaca tolerans li olması gerekiyor.

Bir diğeri ise aclonifen etken madde li ilaç lari ekip toprağa uyguluyorsunuz.