AYÇİÇEĞİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR

Arkadaşlar ayçiçeği tohum olarak ne önerirsiniz ayrıca ekim aralığı ne olmalı gübre ne atıyorsunuz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.

Ynt: AYÇİÇEĞİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR

tarım şekliniz ne acaba sulu,kurak.birde hangi çeşit ayçiçeği ekmeyi düşünüyorsunuz yağlıkmı çitlemelikmi

inegöl benin tanıgım iki yer satıyor.garantili tohum veriyorlar..9-10 tl kğ tatım kafadan alıyor.

tadımın tohumuna güvenilmiyor daha dogrusu tadıma getirir tohumu alısın ekersin satmaya getirirsin bu benim tohum degil. der..millet tadımdan ne çekiyor.rezil kepeze ediyor.

Ekeceğim bölgede kuyum var yağlık ayçiçeği ekeceğim sırena vanko ve muson bu üç çeşit ten birini ekmeyi düşünüyorum aralığı ne olmalı gübre ne atıyorsunuz

biz yağlık ekiyoruz yağlıkta yağ oranı önemli bizim çeşit 46.5 yağ oranı var adıda 25 25 ti yanlış hatırlamıyosam