Ayçiçek

Sürdüğüm yerlerin yarısına 1 ay önce tiller cektim öyle kaldi. pazar akşam yağmur gösteriyor. Bir ihtimal pazar gunu erkenden karistirilabilirmi acaba, bakicam pazar günü duruma. bundan sonra zaman kaybi aycicekleri icin, biranönce ekmek lazim yoksa sicaklara ve kuraklara kalicak. ondan dolayi hizlica bi ara yerleri hazırlayıp ekebilsek iyi olacak.

Son düzenleme:
1 ay önce sürdüğüm yerlerin yarısına tiller cektim öyle kaldi. pazar akşam yağmur gösteriyor. Bir ihtimal pazar gunu erkenden karistirilabilirmi acaba, bakicam pazar günü duruma. bundan sonra zaman kaybi aycicekleri icin, biranönce ekmek lazim yoksa sicaklara ve kuraklara kalicak. ondan dolayi hizlica bi ara yerleri hazırlayıp ekebilsek iyi olacak.
Ben kışa girerken sürmüştüm. Bayırda 30 dönüm bir yerim var 2 gün önce tiller çekmek için gittim zorla tarladan çıktım. Bırak tiller çekmeyi traktör bile gidemiyor. Ovalar zaten daha da kötü bakalım nasıl yapıcaz.