Amin hocam cümlemizin inşallah.Bereketli olsun
Amin hocam cümlemizin bereketli olsun.Bereketli olsun. Ben de Ekim işini bugün bitirdim.
BU CHELSEA YI ÇOK ÖVÜYORLAR MERAK EDİYORUM VERİMLERİ BAKALIM NASİL OLACAK.Ekimlerimizi hayırlısıyla Cumartesi günü bitirdik kalan yerleri de toprağa bıraktık bundan sonrası büyük usta da Rabbim cümlemize bol bereket ve emeğimizi almayı nasip etsin inşallah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallah hocam çok güzeller bereketli olsun bizim burada kış daha uzun sürünce üstüne yağışlarda biraz fazla olunca normal zamanınmdan 1 ay geç başladık nerdeyse ekime ama çok şükür bitirdik hala ekenler çok var burada ama bu Chelsea ve Suomi konusunda firma çok iddalı rekorlar bunlardan çıkacak diyor ama bakalım özellikle Chelsea da kullandıkları ilaç çok ağır gibi geldi bana nerdeyse Süne kadar yakıyor ve kokuyor ilk defa böyle tohum aldık açıkcası bakalım ne verim yapacak merak ediyoruz biz de firmanın tavsiyesi üzerine 27 cm ektik aslında daha sık ekecektik ama sonradan vazgeçtik aynı ayarda gitsin diye.BU CHELSEA YI ÇOK ÖVÜYORLAR MERAK EDİYORUM VERİMLERİ BAKALIM NASİL OLACAK.
BENİMKİLER DE LG .31 MART TA EKİLDİ
Sulama işi yoksa 20 cm ye kadar düşürün bence daha iyi verim yapıyor. Biz normalde şubat sonu mart basi ekerdik de bu yil ben geç ektim sayılırMaşallah hocam çok güzeller bereketli olsun bizim burada kış daha uzun sürünce üstüne yağışlarda biraz fazla olunca normal zamanınmdan 1 ay geç başladık nerdeyse ekime ama çok şükür bitirdik hala ekenler çok var burada ama bu Chelsea ve Suomi konusunda firma çok iddalı rekorlar bunlardan çıkacak diyor ama bakalım özellikle Chelsea da kullandıkları ilaç çok ağır gibi geldi bana nerdeyse Süne kadar yakıyor ve kokuyor ilk defa böyle tohum aldık açıkcası bakalım ne verim yapacak merak ediyoruz biz de firmanın tavsiyesi üzerine 27 cm ektik aslında daha sık ekecektik ama sonradan vazgeçtik aynı ayarda gitsin diye.
Hocam bunların sürümleri de derin olmuştu bizde tabanı bulmak için tava düşürmek için 6 cm biraz üzerine çıkmak zorunda kaldık normalde makine 4 civarına ayarlanmıştı.MaaşAllah, görüntü güzel.
Ayçiçek fazla derin ekimi sevmez, 3-6 cm ekim derinliği tercih ederiz.