Dün gece sürüden bölünen 17 adet kuzuya ayı saldırısı oldu 8 tanesi ölü 9 tanesi ağır yaralı devlet bu ayıları doğaya salıp benim canimi, malımı, mahsulümü tehlikeye atıyor bildirmemize rağmen hiçbir devlet kuruluşu aldırmıyor
Geçmiş olsun ayıya zarar versen eldeki koyunlarıda satsan cezayı ödeyemessin böylede bir durum varDün gece sürüden bölünen 17 adet kuzuya ayı saldırısı oldu 8 tanesi ölü 9 tanesi ağır yaralı devlet bu ayıları doğaya salıp benim canimi, malımı, mahsulümü tehlikeye atıyor bildirmemize rağmen hiçbir devlet kuruluşu aldırmıyor
Aynen öyle 1 2 tanede değil ki vurasin ama çok aşırı derecede var hangi birini vurcan ki vurabilmen için en fazla 50 metre yanına girmen lazımGeçmiş olsun ayıya zarar versen eldeki koyunlarıda satsan cezayı ödeyemessin böylede bir durum var
İyi cins en az 3 köpek lazım köpek tabiki ayıya zarar veremiyor ama caydırıcı oluyor ayı domuz gibi değil 50 mt yaklaşşan bile yivsiz bir silahla iyi noktasından vurulmayan ayı dahada saldırgan olur o adrenalinle etrafı yıkar gider başka yerdeki birine saldırırAynen öyle 1 2 tanede değil ki vurasin ama çok aşırı derecede var hangi birini vurcan ki vurabilmen için en fazla 50 metre yanına girmen lazım
Geçen sene de nohut vardı benim olmuyor vurulabilen bir hayvan değil yani 1 2 kişinin vurabilecegir bir hayvan değil toplu halde olunursa anca başa çıkılır devlet bu hayvan nesli için koruma altına alıp vurma yasağı veriyorsa benimde telef olan hayvanlarımo karsilamak zorundaİyi cins en az 3 köpek lazım köpek tabiki ayıya zarar veremiyor ama caydırıcı oluyor ayı domuz gibi değil 50 mt yaklaşşan bile yivsiz bir silahla iyi noktasından vurulmayan ayı dahada saldırgan olur o adrenalinle etrafı yıkar gider başka yerdeki birine saldırır
Geçen senede benim iki köpeğimi ağır yaralamisti onlarda artik korkuyoİyi cins en az 3 köpek lazım köpek tabiki ayıya zarar veremiyor ama caydırıcı oluyor ayı domuz gibi değil 50 mt yaklaşşan bile yivsiz bir silahla iyi noktasından vurulmayan ayı dahada saldırgan olur o adrenalinle etrafı yıkar gider başka yerdeki birine saldırır
İnsanlık varolacak diye başka bir hayvanı katletmek ne kadar doğruİnsanlığın var olabilmesi için bazı hayvan türlerinin yok edilmesi gerekiyor ayı da bunlardan biri hiç bir önlem fayda etmez insanları da katlederler