aynı segment traktörler için yapılan test..

Ynt: aynı segment traktörler için yapılan test..

Arıon ' un değerleri dikkat çekecek düzeyde yüksek Arıon ' u tebrik ederim

başka değerleri dikkat çeken traktör yok değilmi o şemada ben o tabloyu orijinalinden de inceledim kusura bakma

masseysuper90 link=topic=15255.msg146899#msg146899 date=1233432948' Alıntı:
Arıon ' un değerleri dikkat çekecek düzeyde yüksek Arıon ' u tebrik ederim

başka değerleri dikkat çeken traktör yok değilmi o şemada ben o tabloyu orijinalinden de inceledim kusura bakma

Ya benim ilgimi çeken Arıon ' du onun yorumunu yaptım diğer traktörleride inceledim çoğu değerleride yüksek sen niye böyle bişey ortaya atıyosunki.Onca fendt fanatiği abilerimiz bile Arıon ' un değerlerini yüksek bulmuş tebrik etmiş...

CLAAS ' ı ön plana çıkaranlardan biri olduğum için bana dokundu..................................................

CLAAS ın fabrikası senin yada mühendisi sensin galiba ufaklık
benim elimden senin her yaşına bir traktör gelip geçti o yüzden bu kadar fanatik olma

CLAAS dan daha iyi traktörlerin de olduğunu unutma
Bende küçükken John Deere traktörümüz varken onun üzerine laf söyletmezdim ama olmadı......
her yiğidin bileği birgün bükülüyor

Ya bizde CLAAS en iyisi demiyoruzki sen yorumları okumuyomusun..Sen öle bi yorum yazıyosunki sanki biz tek 1. CLAAS demişiz gibi bir kanı ortaya çıkıyor...