AZİM TARIM MAKİNALARI STANDI / DLG-ÖÇP TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2013...!!!!

AZİM TARIM MAKİNALARI STANDI / DLG-ÖÇP TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2013...!!!!

16-17/08/2013

Arkadaşlar bu fotoğraflarda da Ağustos ayında düzenlenmiş olan DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günlerinden Azim Ziraat ' ın standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan.......;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: AZİM TARIM MAKİNALARI STANDI / DLG-ÖÇP TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2013...!!!!

Teşekkürler Erkan,
Azim römork olayınada girmiş bu sene.

Ynt: AZİM TARIM MAKİNALARI STANDI / DLG-ÖÇP TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2013...!!!!

Eline sağlık Erkan.DLG-ÖÇP günlerinde çektiğin tüm albümler birbirinden güzel. ok-*-s
Azim römork olayına el atmış lakin ben beğenmedim.Nedeni 8 tonluk mavi römorka buğday atıldığında 2 tekerlek yetersiz kalır düşüncesindeyim.Devrilme yaşanabilir ayrıca.

AZİM iyi bir firma ama bu 15 tonluk römorkunu bende inceledim hem çok yüksek hemde dar geldi.şasi yapısı etli değil gibi.daha iyi bir arge çalışmasıyla daha iyi bir ürün yapabilirlerdi.şuan da potinger işinde potingerden sonra en iyi firma bence azim

şu benım pedere bi koca romork aldıramadım şöyle ya :D

erkan kardeşim eline emeğine sağlık paylaşımların ilgiyle takip ediliyor.
güzel ve faydalı paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle

fiyatlarını ne durumda acaba römorkların?
tek dingil 8 tonluk slaj çekmede iyi iş görür.