Arkadaşlar bahçeye ev yapmayı düşünüyoruz dün 4 tane kavak almakla işe başladık 1250 TL verdik yalnız sizlerinde bu zor süreçte bize yardımcı olmanızı istiyorum plan da bana yardım ederek başlayabilirsiniz
Plan 7*7 temel daha önceden yaptığımız için şu şekilde ben Bi tane kafamdan plan çizdim sizde öneriniz olursa değerlendireceğimArkadaşlar bahçeye ev yapmayı düşünüyoruz dün 4 tane kavak almakla işe başladık 1250 TL verdik yalnız sizlerinde bu zor süreçte bize yardımcı olmanızı istiyorum plan da bana yardım ederek başlayabilirsiniz
Bencede bahçeye en mantıklısi prefabrik ev yapmak benimde cevabım bu olacaktı sen daha önce davranmissin abi [emoji4]Hayırlı olsun kardeşim prefabrik evler var onlardan düşünmez misiniz
Bizim burda bahçe ler için prefabrik konteyner veya Amerikan tarzı evler var onlardan kullanıyorlar genelde telefon elimdeydi görünce yazayım dedim biraz hızlı oldu galiba[emoji1]Bencede bahçeye en mantıklısi prefabrik ev yapmak benimde cevabım bu olacaktı sen daha önce davranmissin abi [emoji4]
Başkan kavak ın ömrü az olur hazır bicilmiş ağaç alsaydın keşke birde kavak çok dayanmaz sen en iyisi yol yakınken prefabrik yaptır uzun ömürlü daha saglıklı olurArkadaşlar bahçeye ev yapmayı düşünüyoruz dün 4 tane kavak almakla işe başladık 1250 TL verdik yalnız sizlerinde bu zor süreçte bize yardımcı olmanızı istiyorum plan da bana yardım ederek başlayabilirsiniz
Bu evin anahtar teslim fiyatı m²si 650 tl bizim arkadaş yapıyor yaptıgı projeleri atıcam bulabilirsemBu ev 51 bin TL biraz daha masraf olur 65 e biter sanırımEkli dosyayı görüntüle 54221
Ben şimdi sahibinden de baktım biraz bence çok mantıklı hem daha ucuz hem sağlam deprem e dayanıklı vsBu evin anahtar teslim fiyatı m²si 650 tl bizim arkadaş yapıyor yaptıgı projeleri atıcam bulabilirsem
Bu prefabrik lerde bir kaç kişiye sorduk temeli siz yapacaksınız dedi zaten işin yoğunluğu ve para tutan kısım orası
650 tl başkan temel hariç diye biliyorumAma güzel yapmış metrekaresi i kaça yapıyor
WC yi banyonun yerine yapıp, holü kısa bırakıp banyoyu mutfak , kuzey ve batı duvarları arasında bırakıp banyonun daha büyük olmasını sağlayabilirsin.Benim planım şu şekilde sizlerde önerinizi sunabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 54218Ekli dosyayı görüntüle 54219Ekli dosyayı görüntüle 54220
Baktım bir çok şey hariç yazıyor o paraya yapıp para kazanıyor sa ben daha ıyı sını ucuza mal ederim o kar peşinde koşuyor benim kendi işim hem de boş durmamış olurum tecrübe yaşantı demek bir kaç ustadan daha kazık yeriz hatamızı anlarız650 tl başkan temel hariç diye biliyorum