Bahçe evi Yapımı

Arkadaşlar bahçeye ev yapmayı düşünüyoruz dün 4 tane kavak almakla işe başladık 1250 TL verdik yalnız sizlerinde bu zor süreçte bize yardımcı olmanızı istiyorum plan da bana yardım ederek başlayabilirsiniz
Plan 7*7 temel daha önceden yaptığımız için şu şekilde ben Bi tane kafamdan plan çizdim sizde öneriniz olursa değerlendireceğim
IMG_20201116_212336.jpg
IMG_20201116_212338.jpg

Arkadaşlar bahçeye ev yapmayı düşünüyoruz dün 4 tane kavak almakla işe başladık 1250 TL verdik yalnız sizlerinde bu zor süreçte bize yardımcı olmanızı istiyorum plan da bana yardım ederek başlayabilirsiniz
Başkan kavak ın ömrü az olur hazır bicilmiş ağaç alsaydın keşke birde kavak çok dayanmaz sen en iyisi yol yakınken prefabrik yaptır uzun ömürlü daha saglıklı olur

Arkadaşlar ben kavağı sadece üstüne yapacağım geri kalanı bimsden yapacağım bizim bütçe 30 bin ayırdık bazı malzemeler eski kullanılacak birisinden 3 tanede pimapen aldık oda 450 TL böyle böyle eskileri birleştirirsek birazda yeni malzemeler ortaya bize yetecek bişey çıksın istiyoruz

Ebeveyn yatak odası yok.Salonda yatılmaz.Salonun bir yan duvarına açık mutfak yapıp salon mutfak beraber kullanılır.Salon olan yer yatak odası olur.Banyoya klozet konularak yer tasaarufu sağlanır,koridorun o kısmıda mutfaklı salona katılır.Veranda mutfağın önüne kurularak mutfaktan kısa yoldan servis imkanı sağlanır.Ya da,ön 1/2 boydan boya salonlu mutfak olur,yatak odaları arka 1/2 ye gider.Aralarına klozetli banyo girer.Böylece evin baş köşesi ve ön cephesi yatak odası olmamış olur.