Bahçe evi Yapımı

Köy ustasına kabala ver ,yevmiyeyle çıkışamazsın ama önceden para verme yaptıkça ver ,yapılırkende başında dur.Şahane bir yapı çıkartırsın.Kuzey güneye dikkat.

Bu biraz daha güzel oldu ölçü felan oldu ama ne yazık kı kavakçı akraba yarın işteymiş ertelendi
IMG-20201126-WA0005.jpeg

İlk başta bana çok karlı değil gibi gelmişti bugun biraz biçilince bayağı kereste çıktı keresteciden almaktan karlı olacak gıbı sadece bir remork odun 300 TL imiş talaşı dahi torbasını 10 TL ye verıyoruz dıyor patron; bir tane 4 metrelik tomruktan 6 tane 10x10 2 tane beşon 2 - 3 tane felan da tahta çıktı

Ufuk nasıl gidiyor inşaat başladı mı
Yok abi kış geldı soğuk var nasıl başlasın birde yanımızda tarla vardı beton mikseri oradan geçer dıyorduk adam tam 6 senedir her sene buğday ekme geleneği devam ettirdi beton mikseri geçemedi şimdi bahar gelsinde kaçak yapacağız ya hemen bimsleri felan yıgarız oraya beton atılınca iki günde örüp 3. Gün çatı düzenine başlamalıyız sıva felan yavaş yavaş yapılır orayı yaparken inşallah ekonomik giderleri kayıt altına alacağım konteyner saçmalığına son vereceğim

Yok abi kış geldı soğuk var nasıl başlasın birde yanımızda tarla vardı beton mikseri oradan geçer dıyorduk adam tam 6 senedir her sene buğday ekme geleneği devam ettirdi beton mikseri geçemedi şimdi bahar gelsinde kaçak yapacağız ya hemen bimsleri felan yıgarız oraya beton atılınca iki günde örüp 3. Gün çatı düzenine başlamalıyız sıva felan yavaş yavaş yapılır orayı yaparken inşallah ekonomik giderleri kayıt altına alacağım konteyner saçmalığına son vereceğim
Hadi bakalım, ayrıntılı bir hesap çıkar bize... İnini cinini yaz.

Hayırlı olsun bence de prefabrik ev daha iyi olur.
Prefebrik ıyı olur mu yok artık o zaman bims den yapılacak beton evden nasıl prefabrik ıyı olacak ha sadece kolay olur belki ama biz zaten perişanlığı alışkınız kereste yi dildirirken 3 gün uğraştım ama hem ekonomik olarak kara geçtik hem kendimize iş çıkarttık 3 günde en az karımız 3 bin TL tuttu

Arkadaşlar bugunde temeli yapmaya devam ettik akrabaya 100 TL para verdik tren yolu için açılan bir taş ocagundan ıkı motor küçük taş parçalarından yükledik onuda dağıttık süper oldu yarın kereste yi de götürüp ertesi günde kalıpçı ypsa beton bizi yoracak gıbı öbür tarafa da resim attım ama burda baştan sona bir hikaye tadında olsun dıye ekliyorum kusura bakmayın

Resimler ve ekler

• IMG_20210309_195252.jpg
    IMG_20210309_195252.jpg
    173.3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210309_195252.jpg
    IMG_20210309_195252.jpg
    173.3 KB · Görüntüleme: 32

Arkadaşlar bugunde temeli yapmaya devam ettik akrabaya 100 TL para verdik tren yolu için açılan bir taş ocagundan ıkı motor küçük taş parçalarından yükledik onuda dağıttık süper oldu yarın kereste yi de götürüp ertesi günde kalıpçı ypsa beton bizi yoracak gıbı öbür tarafa da resim attım ama burda baştan sona bir hikaye tadında olsun dıye ekliyorum kusura bakmayın
allah kolaylık versin abi,
başlamışssın bitmiş say :)

Yarın etrafına kalıp çakılacak dur bakalım nasıl olacak arkadaşlar bugun az taşlarında düzelttik

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210310_223304_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210310_223304_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    106.7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210310_223429_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210310_223429_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    118.3 KB · Görüntüleme: 25