Kabala çok isterler yevmiye bize hep daha ucuza geliyorKöy ustasına kabala ver ,yevmiyeyle çıkışamazsın ama önceden para verme yaptıkça ver ,yapılırkende başında dur.Şahane bir yapı çıkartırsın.Kuzey güneye dikkat.
Hayırlı olsunArkadaşlar yarın kavağı kesecem onun için son ölçüyü Bu şekilde ayarladım Ekli dosyayı görüntüle 54604
Yok abi kış geldı soğuk var nasıl başlasın birde yanımızda tarla vardı beton mikseri oradan geçer dıyorduk adam tam 6 senedir her sene buğday ekme geleneği devam ettirdi beton mikseri geçemedi şimdi bahar gelsinde kaçak yapacağız ya hemen bimsleri felan yıgarız oraya beton atılınca iki günde örüp 3. Gün çatı düzenine başlamalıyız sıva felan yavaş yavaş yapılır orayı yaparken inşallah ekonomik giderleri kayıt altına alacağım konteyner saçmalığına son vereceğimUfuk nasıl gidiyor inşaat başladı mı
Hadi bakalım, ayrıntılı bir hesap çıkar bize... İnini cinini yaz.Yok abi kış geldı soğuk var nasıl başlasın birde yanımızda tarla vardı beton mikseri oradan geçer dıyorduk adam tam 6 senedir her sene buğday ekme geleneği devam ettirdi beton mikseri geçemedi şimdi bahar gelsinde kaçak yapacağız ya hemen bimsleri felan yıgarız oraya beton atılınca iki günde örüp 3. Gün çatı düzenine başlamalıyız sıva felan yavaş yavaş yapılır orayı yaparken inşallah ekonomik giderleri kayıt altına alacağım konteyner saçmalığına son vereceğim
Yaparım ama bizim gibi pek herkes yapamaz gördüğüm yıkılan gecekonduda 5 tane pencere aldım toplam 750 tuttu pimapen dışarıdan alsa 3 bin lirayı geçer ufak dokunuşlar yapmak lazım ucuz yapmak içinHadi bakalım, ayrıntılı bir hesap çıkar bize... İnini cinini yaz.
Prefebrik ıyı olur mu yok artık o zaman bims den yapılacak beton evden nasıl prefabrik ıyı olacak ha sadece kolay olur belki ama biz zaten perişanlığı alışkınız kereste yi dildirirken 3 gün uğraştım ama hem ekonomik olarak kara geçtik hem kendimize iş çıkarttık 3 günde en az karımız 3 bin TL tuttuHayırlı olsun bence de prefabrik ev daha iyi olur.
Çoktan güzel görünüyor maşallah lakin bu konteynerlerin içi PVC mi eğer öyleyse yatmak zararlı değil miKolay gelsin. İki ay öncesi kiler olarak kullanmak için bir konteynır alıp bahçeye koydum. Keşke daha önce alsaymışım gayet güzel.
Benim aldığımın içi PVC değil. Zemin ve duvarlar laminant parke. Dış yüzey betopen, arada da yalıtım olarak köpük kullanılmış.Çoktan güzel görünüyor maşallah lakin bu konteynerlerin içi PVC mi eğer öyleyse yatmak zararlı değil mi
allah kolaylık versin abi,Arkadaşlar bugunde temeli yapmaya devam ettik akrabaya 100 TL para verdik tren yolu için açılan bir taş ocagundan ıkı motor küçük taş parçalarından yükledik onuda dağıttık süper oldu yarın kereste yi de götürüp ertesi günde kalıpçı ypsa beton bizi yoracak gıbı öbür tarafa da resim attım ama burda baştan sona bir hikaye tadında olsun dıye ekliyorum kusura bakmayın