Bakis acim........

Topcular koyu kofcaz Kırklareli 2016-07-03-18-03-46.jpg

hava kapalı yalnız :) çiftçinin sevmediği bir görüntü

+ Dar yapraklı ot var, buğday pas geçirmiş, mibzer açık gitmiş vs benim bakış açımda hava ile orantılı :).

Resmi ilk gördüğümde kaşındım sanki, buğdayın kılçıkları taa buradan rahatsız etti :)

Çiftçinin çilesini anlatan bir resim olmuş bence.

+ Dar yapraklı ot var, buğday pas geçirmiş, mibzer açık gitmiş vs benim bakış açımda hava ile orantılı :).

Resmi ilk gördüğümde kaşındım sanki, buğdayın kılçıkları taa buradan rahatsız etti :)

Çiftçinin çilesini anlatan bir resim olmuş bence.

Pas izinden çektim, hep üstten çekiyoruz fotoğrafları, altta kalanların hatrını kirmayalim dedim :) erken olgunlaşan basaklarda kararmalar başladı fakat taneleri güzel hayirlisinla bayram sonu başlıyoruz .... IMAG1400.jpgIMAG1400.jpgIMAG1400.jpg

Gökyüzünün de dahil olduğu fotoğraflarda hdr modunu deneyebilirsin farklı görüntüler elde edersin. Birinci fotoğrafını hdr la deneme imkanın varsa çek ve yükle.