Baktınızmı ?

Arkadaşlar Uzun Süredir Beklediğimiz New Holland ' ın T5 EC Serisi New Holland Resmi Sayfasında Türk Çiftçisıne Tanıtılmaya Başlandı Case ıh Resmi Sitesinde İse Farmall U Pro Olarak Tanıtılıyor Bakmak İsteyen Arkadaşlar Bakabilirler Benim Şahsi Düşüncem Bu Traktörlerin Türkiyede 66bin Euro ' ya Zor Satılacağı.

Ynt: Baktınızmı ?

wallace22 link=topic=77024.msg910181#msg910181 date=1407580819' Alıntı:
Merhaba,
114 bg bir traktor icin Motor hacminin 3.4 Lt olmasi sizce avantaj mı dezavantaj mı?

haklısın abi bizim tümo 8185 bile 3.9 litre silindir hacmi var :) 114 bg için az olmuş sanki

Aynn bnde dün gece gördüm nhnin sayfasında t5 ec ve t6 ec casede farmal u pro ve maxxum t4 hepsini bayagi inceledim güzel traktörler ama fiyat ve 3.4 litre işi biraz abes olmuş sanki yakıt işinde avantaj olacağı kesin ama alanlara hayırlı olsun şimdiden

İsteyene Kırmızı, isteyene de Mavi renk seçeneği sunulmuş alanlara hayırlı olsun. CNH group :D
Paylaşım için teşekkürler

Fiyat listeside benden olsun :)

bu fiyat bizi aşar kaba hesap 200bin lira
20bin atsalar pazarlıkla olur 180bin buda şimdilik hayal benim için :D
ama genel itibariyle özellikleri fena durmuyor

bunların 12+12 16+16 24 +24 vites seçenekleri vardı caselerde 32 +32 olan nh de 16+16 vites olanlar satışa sunulmuş galiba electro command olmayan modeller gelirse daha uygun fiyatlara satılabilir