balya[ÇÖZÜLDÜ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar benim sorunum tarlada balya yaparken balya oluştuktan sonra yere düşüyor ve balya makinası otamatikme-n duruyor.bu sorun her balya oluştuktan sonra tekrarlanıyor
bana yardımçı olun lütfen

Ynt: balya

iyiyi ya taha işte bir ilk yaşadın
bu sorunu nasıl çözebilirim.
bu arada belki lazım olur benim balya yapma trakyörüm yama

f1ugur_net link=topic=3630.msg36932#msg36932 date=1211305711' Alıntı:
arkadaşlar benim sorunum tarlada balya yaparken balya oluştuktan sonra yere düşüyor ve balya makinası otamatikme-n duruyor.bu sorun her balya oluştuktan sonra tekrarlanıyor
bana yardımçı olun lütfen

Yamayı kurmadan önce balya yapmayı dene, eğer sorun çıkmazsa senin yama bozuktur. Ancak bu şekilde çözüm bulabilirsin.

ya arkadaşlar şimdide claasın biçer yamasını indirdim aynı hataları oda veriyor.mesala kelebek çalışmıyor;helezon çakışmıyor lütfen bana yardımcı olun.

Arkadaşım yamayı indirmeden önce sorunsuz çalışıyor muydu? Eğer çalışıyorsa yamada sorun vardır yüklemeyeceksin. Olay budur.

f1ugur_net link=topic=3630.msg38047#msg38047 date=1211484084' Alıntı:
ok mustafa abi kusura bakma senide uğraştırdım olayıda çözdüm

Estağfirullah, zaten burada olma amacımız sizler için. Sorun çözüldüyse lütfen konu başlığına [Çözüldü] yazınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt