BALYA MAKİNASI İÇİN YARDIM

merhaba arkadaşlar 2011 model 75 hb lambordini traktörümüz var.2.el paksan veya galliyani balya makinası almayı düşünüyoruz.hangi modelinden ve hangisini tavsiye edersiniz. :S vadeli almayı düşünüyoruz harman kurban ne önerirsiniz bils-*-çoğunlukla kendi işimiz için piyasada fala çalışamayız.işimiz dolasıyla. cçr-*-s

Ynt: BALYA MAKİNASI İÇİN YARDIM

galigani 5190horozlu al fazla hor kullanma çok seri bi makinedir çukurlardan yavaş git şaseyede destek attır değme keyfine

arkadaşlar teşekkürler.balya makinasında fazla bir bilgimiz yok.hangi model (yıl) daha iyidir.GALLIGNANI balya makinası 98 model 5190 na 23 istiyorlar fiyatı nasıl :S

deymenci78 link=topic=62526.msg699593#msg699593 date=1360354307' Alıntı:
arkadaşlar teşekkürler.balya makinasında fazla bir bilgimiz yok.hangi model (yıl) daha iyidir.GALLIGNANI balya makinası 98 model 5190 na 23 istiyorlar fiyatı nasıl :S

İyiya 2007 modelede aynı fiyat istiyorlar ne saçma fiyat bunlar... Birde bende alacağım balya makinası 2 ipli taşımada problem yaparmı ? Haşbay olmasa mallar için problem yaratırmı ?

galıgalı olsun ölüsü yeter. bende 2003 vardı 20000 tl ye verdim istemeyle olmuyor atlamamak lazım ederi 19-22 arasıydı en son 20 ye anlaştık