Balye makinasi

Balye makinasi alacağız . New holland bc5050hb alalım yoksa paksan super yunus otomatih hasbayli modelini mi ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Gectimiz sezonda
İpı 14 liradan vadeli almıştım
Mazotta ilk 6 tlden en sonda 7,5 tan sezon bitti ve 3,5 tan balya bağladık

Bugün mazot 10500 tl
İp 30 tl
Gectimiz sezondan bugüne yedek parca %200 artmış hep demire endeksli oldugu icin
Şimdi bugün balya bağlasam 7 tl den bağlamam lazım sezona 5 ay var daha
Benim sabıt müşterim var ortalama 20 30 bin ortalama balya yapıyorum ama bu sezon azaltmayı düsünüyorum bu şartlarda para kazanmak cok zor heleki para toplamak
7 liradan bağlasan gecenseneki kâr marjini yakalamaz

Gectimiz sezonda
İpı 14 liradan vadeli almıştım
Mazotta ilk 6 tlden en sonda 7,5 tan sezon bitti ve 3,5 tan balya bağladık

Bugün mazot 10500 tl
İp 30 tl
Gectimiz sezondan bugüne yedek parca %200 artmış hep demire endeksli oldugu icin
Şimdi bugün balya bağlasam 7 tl den bağlamam lazım sezona 5 ay var daha
Benim sabıt müşterim var ortalama 20 30 bin ortalama balya yapıyorum ama bu sezon azaltmayı düsünüyorum bu şartlarda para kazanmak cok zor heleki para toplamak
7 liradan bağlasan gecenseneki kâr marjini yakalamaz
Evet bende farkındayım fiyatlarin . Cevreye çalışmak için almıyorum kendi işimizi gorsun yeterli . Hibede var şuan özellikle ondan yararlanmak için aliyorum .

Ben 1 hafta önce paksan süper yunus haşbaysız aldım.120.000 tl ye geldi.Dual olanlar çok pahalı..Yılbaşından sonra yine zam gelecek diyorlar..