başak 2060 (merak edenlere)

Ynt: başak 2060 (merak edenlere)

lüleburgaz da yeni sanayi girişinin karşısında bunun çiftçekerini gördüm. yepyeniydi. niye satmışsa adam kim bilir

kolay gelsin. çok güzel fotoğraflar. dönüşlerde hidrolik yan kolları saman makinasının arışına zarar verebilir, dikkat.

saman makınesı bızım degıl o makıneyı same ciftceker 70 tigera takıyolar koyde bır laf oldu basak cevıremez onu dıye bızde denemek amaclı getırdık valla same 1 takviye artı surungende cevırıyordu o makıneyı bızım basak valla 1.5 takvıye ıle oyle goturdukı sasırdılar valla )))

ben 8050 steyr ile götürüyorum bu saman makinasını da 2060 turbo intercooler mi götürmeyecek :) ama pek randıman vermiyor uzun vadede başaklar :)

guzel kuvvetlı motor memnunuz ama arada bır hararet sorunu oluyor yazlık pompa taktırdık ama yıne devam edıyor yazın kuyruk mılınde calısınca hararet artıyor nedenı bılmıyoruz

yağ değişiminde, motor yağına bor power ilave etmeyi dene . ben kullanıyorum, faydasını da gördüm

arkadaşlar bu traktörün yakıtı nasıl bende almayı düşünüyorum kuyruk mili devri çift mi devirlri kaç

Herkes bildiklerini yazarsa forum amacina ulaşır diye düşünüyorum.

2060 kullanıcılarından yorum bekliyoruz

Herkes birşeyler öğrenmek için geliyor lütfen YARDIM!!!!