başak 32 tonla bayırda

Ynt: başak 32 tonla bayırda

güzel çekmiş helal olsun fakat bana pek bayır gibi gelmedi.biraz kamerayla oynanmış sanki:d en azından bizim burdaki bayırlara benzemiyor.bizde steyra 18 ton yük sardırmıştık.

ne bayırı ya düm düz orası eğer bayır diosa o bayır görmemiş,bizm burlarda 4 tekerli romork bile kullanılmaz motorlar çekmiiyor die bu gitmiş 4-5 tane takmş :D

ben her yıl 8-10 dönüm slaj eker satarım.römork kasası (eni 2 metre boyu 4 metre yüksekli 80 cm) olan standart bir römork tepeleme doldu mu 3 ton slaj alır.senin römorklar biraz büyükse 3,5 ton alır.4 römork 14 ton olur.2,500 kilodan 4 römorkun boşu da 10 ton gelir.eder 24 ton.

abi ben o kadar hesap bilmem.bizde römorklar en 2 metre boy 510 cm derinliğini bilmem + her yıl kendime 40 dönü slaj yaparım piyasa hariç.slajı da taneli ve yaş şekilde yaparız.römorklarıda çiğneyerek tepeleriz.böylelikle ne olur.bir römork 6 ton gelebilir.bilmem anlatabildim mi?sonra ben burda olmayan bişeyi yalandan yere vermem.varsa aynı şeyleri yapacak olan yapsın çeksin yollasın.

emeğinize sağlık.ama bana sanki kameraman koşarken kamerayı yukarı doğru tutmuş.yolda orası gayet düz bir yer gibi geldi ama :D

la bende tumosan var 82 80 tek ceker ben 4 araba bugdayla koye geldım bunda ne war yuklemıs slajı vermıs kazıda yırtıla yırtıla gıdıyo :)))))

ali_kockaya link=topic=27808.msg231823#msg231823 date=1259857044' Alıntı:
ben her yıl 8-10 dönüm slaj eker satarım.römork kasası (eni 2 metre boyu 4 metre yüksekli 80 cm) olan standart bir römork tepeleme doldu mu 3 ton slaj alır.senin römorklar biraz büyükse 3,5 ton alır.4 römork 14 ton olur.2,500 kilodan 4 römorkun boşu da 10 ton gelir.eder 24 ton.
haklısın abi banada 32 ton gıbı gelmedı...