Sağolasın kardeşimgeçmiş olsun cemal abi
Sağolasın kardeşimgeçmiş olsun cemal abi
cevap için çok teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim. amin inşallah.
kuyumuz 104 metre. komprasör borusunu kuyunun dibine kadar indiriyor havayı yavaştan basmaya başlıyor içerdeki çamurlu su 5-6 dk boşaldıktan sonra basıncı artırıyor. kılıftaki su basıncın etkisi ile dışarıya çıkıyor. hiç kesmeden devam ediyorsa güzel su var dedi sondajcı bizimki de çok sukur öyle hiç kesmiyor.. toplamda 20 dk flan sürüyor. gözenekler açılıyor işlem tamam.
Kuyu debi raporu derken ?cevap için çok teşekkür ederim.
sondajcıdan veya gerekli yerden kuyu debi raporu alınız.
bir saniyede veya bir saatte ton olarak kuyudan çıkan su miktarıKuyu debi raporu derken ?
Abi pompa atmadık daha komprasorden tahmin etti kuyucu. Pompa ve ges kurulumu yapılınca olcecegim insallahbir saniyede veya bir saatte ton olarak kuyudan çıkan su miktarı
ölçümü yaptırdığında jeoloji mühendisi imzalı olsun belgeAbi pompa atmadık daha komprasorden tahmin etti kuyucu. Pompa ve ges kurulumu yapılınca olcecegim insallah
Tamamölçümü yaptırdığında jeoloji mühendisi imzalı olsun belge
Hayırlı olsun, harika bir uygulama olmuş. Bir ara motor izini hesaplamistik,yüzde 8 kadar mahsule zarar veriyordu. Hatta bende araştırdım 3 sene önce dji marka t20 veya t 30 u tam takım 400 bin tl ye alacaktık.Piyasaya iş yaparız falan.Muhtar arkadaş sen bu milletle ugrasamazsin dedi, öyle de kaldı.Xag p100 pro Dron ile kökbogaz pas septorya amino asit deniz yosunu uygulaması yaptık
40 dekar 100lt su ile
Tarla camur oldugu için cok zarar verecekti insallah fayda eder Ekli dosyayı görüntüle 84322
Ekli dosyayı görüntüle 84320Ekli dosyayı görüntüle 84321
Teşekkür ederimHayırlı olsun, harika bir uygulama olmuş. Bir ara motor izini hesaplamistik,yüzde 8 kadar mahsule zarar veriyordu. Hatta bende araştırdım 3 sene önce dji marka t20 veya t 30 u tam takım 400 bin tl ye alacaktık.Piyasaya iş yaparız falan.Muhtar arkadaş sen bu milletle ugrasamazsin dedi, öyle de kaldı.
Size dönüm başı maliyeti ne oldu?
Kardeşim özür diliyorum, 80 tl ilaç maliyeti mi?Yoksa dron maliyeti mi?Teşekkür ederim
Dönüm maliyeti 80 tl ye geldi içinde 20 km yolda dahil eğer fayda olursa maliyet hiçbişey
İlac maliyeti 200 tl +80 tl dron 1000m² naliyet +20km yolda dahilKardeşim özür diliyorum, 80 tl ilaç maliyeti mi?Yoksa dron maliyeti mi?
2023 te bizim arazilerde ciddi hastalık olmuştu ben 600 litre su ile 25 dekar ilaçlama yaptım başka bir arkadaş traktör ile girmeye kıyamadı drone ile ilaçlama yaptı 30 litre su ile 9 dekar yer ilaçlıyor drone sonuçtan hiç memnun olmadı hiç faydası olmadı biz kurtardık çok şükür arkadaş tarlaları kurtaramadı.Teşekkür ederim
Dönüm maliyeti 80 tl ye geldi içinde 20 km yolda dahil eğer fayda olursa maliyet hiçbişey
Burlarda 2 3 yıldır çok yaygın kullanılıyor2023 te bizim arazilerde ciddi hastalık olmuştu ben 600 litre su ile 25 dekar ilaçlama yaptım başka bir arkadaş traktör ile girmeye kıyamadı drone ile ilaçlama yaptı 30 litre su ile 9 dekar yer ilaçlıyor drone sonuçtan hiç memnun olmadı hiç faydası olmadı biz kurtardık çok şükür arkadaş tarlaları kurtaramadı.
Bizim çıkardığımız sonuç tarlada hastalık var ise bol su ile yapılan ilaçlama etkili oluyor drone ile yapılan ilaçlama hastalık olmadan önce önlem için kurtarabilir diye düşündük. inşallah senin buğdayın kurtarır Cemal