Başak kuyruk mili devri

Ynt: Başak kuyruk mili devri

eski steyr lerin ve eski johun deerelerin kuyrukmili performansları iyi derlerdi
hatta bazıları bunları ah ah diye başlayarak anlatıyor

2075 i bilmem de köyümüzde 2073 var kuyruk milinde vasat kuyruk milinde 768 en iyisi steyr de 8073 de kullandım 768 de kullandım kuyruk milinde 768 üstün John dere nin kuyruk milinin şanını bende duydum ama hiç deneme fırsatım olmadı çünkü John dere yok denecek kadar az bölgemizde

Bende eski tip john deere kullanıyorum. 540 devirde şimdiki traktörlere taş çıkarır. çok kullandım.Ama silaj makinasında kullanamadım ondan merak ettim. eğer 2075 başak 540 da çelmağı çalıştırıyorsa bendeki john deere ondan rahat çalıştırır. ama bu 750 sanırım bilen arkadaşlar söylerse başağı çok memnun olurum

Eski modeller içinde İşbora ' yı da unutmamak gerekir bence. Küçük traktör ama 4 kademe kuyruk mili devri olması birçok işte çok fayda sağlıyor.

Yeni 2073 2075 let 540&750 eskiler 540&1000 dir eski basaklar 1000 devirde bogulma yapiyo o yuzden 750 gectiler Bu dedigin motorda 2075 se 750 rahat çevirir

540 750 devirli 75 hp turbo intercol var bu model plas klasik kassa bu mobel baya tutuluyo ki kismet olursa bende almayı düşünüyorum kısmetse :)