BAŞAK TRAKTÖRÜN DEVİ TARLADA . ..

Ynt: BAŞAK TRAKTÖRÜN DEVİ TARLADA . ..

hangi modelinin fiyatını soruyon öğreniriz.

tartışmanın anlamı yok varsa daha iyi bir motoru olan tabi akranlarında, gelsin her işte kapışalım lafla olmuyor.biz burda tümosanıda newhollandıda deutuz u da masseyide görüyoruz lafla olmaz bunlar icraat görelim icraat.

hem traktörün fiyatıyla güç kıyaslanmaz. 70 80 milyara traktör alıpta şimdi30 a 35 e satanları da görüyoruz arkadaşlar

bu arada bu paylaşımı buraya koyan kardeşime söylüyorum: broşürdeki resmi koymaya gerek yok ben bu siteyi başak 2085 in gerçek resimlerine doyuracam.

amcam aldı geçen hafta 98 model 4*4 285 mf nin üstüne 25000 peşin kabin klimalı.

pardon arkadaşlar ben başak traktörü tümasan görmüşüm ben tümosanı anlatmak istedim.başagı resimlerden tanıyorum yenileri.eskileri çok iyi

koylu dogrısun tumosan hıdrolık ayarı yok pulluık ayarı ıyı degıl 7 li patlatmayı cekmıyo gectımı cekmıyo cekıncede gecmıyo hıdrolık sorunu var bır kabını guzel

Arkadaşlar kötüleyerek hiçbirşey gelişmez...

Destekleyin gelişsin...

Ben 2060 almak niyeti olan biriyim ama nasip bakalım...