Batışımız we td65

Ynt: Batışımız we td65

teşekkür ederim turgut abi teşekkürler nail abi haklısın aslında ama duramıyorum ya traktörün battıgı izden küçük damar şeklinde su sızıyordu kaynak mübarek adeta

geçmiş olsun konya hala camurmu bizim buralar kurudu kurudu tekrar su istiyor yağmur gösteriyor inşşallah yağar yarin öğleden sonra buraya tekrardan gecmiş olsun

Acele etme zorla olan işten hayır gelmez, bak ben böyle çamurda ileri yaparken birde sibop kesti arka teker çamurun içinde uğraştık sonra .

batan batana bende ayçiçeği ekeceğim tarlaya battım 2 kez birinde kendim çıktım 2. de yardımla. Bugün yine yağmur yağdı en az 10 gün daha gitti bizim ekim işi...

sağolun hepiniz artık nasip neyse o olacak kafayı takmak istemiyorum 40 dekarda patates kaldı ekilecek 40 ını ektim ama yerini hazırladım bugün çizel çektim az sonra atarım bi kısa video var