Bende de Shander Model 2.0 Hatası çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arkadaşlar Bende de Shander Model 2.0 Hatası çıktı ekran kartınıda güncelleştirdim ama benim ekran kartından olan arkadaşlar bu oyunu oynuyabiliyor... Benimkinin ne farkı var bi yardımcı olurmusunuz..!

Ynt: Bende de Shander Model 2.0 Hatası çıktı

yapabilirsen önce bi guncelle ondan sonra direckt 9 yada 10 bi yukle olmazsa pc kaldirmiyor

işletim sistemin xp ise dx9c yüklemelisin, vista ise ve ekran kartın destekliyorsa dx10.

İşletim sistemim Xp Ekran kartık Nvidia GeForce FX 5200
Direckt 9 ' u bi deniyim :)

Yok yine olmadı :( Aynı özellikteki başkalarının bilgisayarında çalışıyor bunda neden çalışmıyor anlamadım :(

ekran kartım seninkiyle aynı anıl hiç uğraşma ben güncelledim oyunu çalıştırdı ama oyun takılıyordu bende sildim ama o duyguyu tatdımya o bana yeter.

Keremo54 link=topic=11627.msg116569#msg116569 date=1229892578' Alıntı:
ekran kartım seninkiyle aynı anıl hiç uğraşma ben güncelledim oyunu çalıştırdı ama oyun takılıyordu bende sildim ama o duyguyu tatdımya o bana yeter.
Iste oda tatmak istiyor... :)

Keremo54 link=topic=11627.msg116569#msg116569 date=1229892578' Alıntı:
Bende bi tatsam hiç fena olmuyacak :)
Peki arkadaşlar yeni alırsam hangi model ve marka alıyım

asus en8500 gt(geforce chipsehli) hem ekonomik hemde güzel fiyatı yaklaşık 100 ytl civarı

iki çeşit oluyor girişler. biri AGP diğeri pci express.VGA ' yı sadece ekran kartının kısaltması olarak duydum..

Chucky..! link=topic=11627.msg117018#msg117018 date=1229952601' Alıntı:
iki çeşit oluyor girişler. biri AGP diğeri pci express.VGA ' yı sadece ekran kartının kısaltması olarak duydum..
Erkan abi seninkinin girişi vgadır dedi onun yalancısıyım :) :D )))
Benim bilgisayarım en son 2003 de yenilendi sonradan da hiç bişe değiştirmedim.. Eski girişi hangisiyse o giirişli bi ekran kartı bulabilirmiyim :)

msndedende söylemiştim burdanda söyleyeyim. anakartın AGP 8x destekliyor.ekran kartı alırken bunu göz önünde bulundurmalısın.yoksa gider pci-e alırsın anakartına uymaz, aldığında yerde geri almaz sen zararlı çıkarsın..

Chucky..! link=topic=11627.msg117147#msg117147 date=1229960522' Alıntı:
msndedende söylemiştim burdanda söyleyeyim. anakartın AGP 8x destekliyor.ekran kartı alırken bunu göz önünde bulundurmalısın.yoksa gider pci-e alırsın anakartına uymaz, aldığında yerde geri almaz sen zararlı çıkarsın..
Biraz önce bilgisayarcılara gittim Fx 5500 256 mb alırsın diyorlar..Bu da çalıştırmaz galiba dimi :(

bilemiyorum.geçen sene bende onu kullanıyordum ama o zamanlar böyle bir oyun olduğunu duymadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...