Bereket TV'nin Yeni Yarışması: Traktör Arena

Ynt: Bereket TV'nin Yeni Yarışması: Traktör Arena

Kullandıracakları traktör MF 265S, FIAT 70-66, 56 gibi traktörler olsa birinci olabilirdim :D:D Ömrü hayatımda bir kaç defa kullandığım automatic traktörlerle bana şans yok orada, yerler bizi.. rezil olmayalım gençler :)

Mustaf-a link=topic=84918.msg1026032#msg1026032 date=1444503912' Alıntı:
Arkadaşlar, başvuru yaparken kendinizi güzel tanıtmaya özen gösterin ve trakkulüp üyesi olduğunuzu mutlaka belirtin.Yararı olacaktır.
89fdaa4e255edca6e715fceed0efb6dd.jpg

Şu fotoğrafla başvurdum sticker fonda :)

yarışmacılara bol şans dışarı vermeyin ödülü :)

balya yükleme zormuş bu arada daha önce yapmayan birisi için sıkıntı olabilir

apsiL link=topic=84918.msg1026033#msg1026033 date=1444504077' Alıntı:
Kullandıracakları traktör MF 265S, FIAT 70-66, 56 gibi traktörler olsa birinci olabilirdim :D:D Ömrü hayatımda bir kaç defa kullandığım automatic traktörlerle bana şans yok orada, yerler bizi.. rezil olmayalım gençler :)

Aynen manuel traktörlere alışkınız biz otomatiklerde şansımız yok :)

böyle etkinliklerin çoğalmasını diliyoruz demo traktör acaba hangi model ve marka :D
bencede ödülü kaçırmmak laızm trakkulup ailesi olarak :)

Biz bahceciyiz bunlardan anlamayız ancak çok iyi çift sürebiliriz birde geri gerimiz iyidir

Herkes kendi traktörü ülke katılsa, Kubo kullananlar istisnasız ilk 3 ' ü alır. Parkurların büyük çoğunluğu manevraya dayalı parkurlar. Oynarım ben bu parkurlarda :D

stulu link=topic=84918.msg1026117#msg1026117 date=1444558469' Alıntı:
Ben katılmadığım için herkesin şanşı var.
Nasipse katılıyorum, hiçbirinin şansı yok :D demek isterdim, yalnız; herkesin şansı eşit, nasipte varsa olur, yoksa parkuru bile bitiremeyebiliriz.

Tamda kazanmak değil katılmak önemliydi denilecek bir yarışma çok eğlenceli olacağı kesin umarım forumdan biri alır...

Ben 2. Yi merak ediyorum bakalım kim olacak[emoji12]

volkanuzel link=topic=84918.msg1027810#msg1027810 date=1445193535' Alıntı:
Ben 2. Yi merak ediyorum bakalım kim olacak[emoji12]
Gruptan çıkabilirsek finalde kapışırız, dua et 4 trakkulüpcü aynı grupta olmasın.