Bİ AŞKTA SEVGİ OLMAZSA NE OLUR?

: Bİ AŞKTA SEVGİ OLMAZSA NE OLUR?

Sevgi olmazsa aşk zaten olmaz. Bazen yalancı aşklar oluyo ama çok kısa sürüyo.

CWPLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER SANADA TEŞEKKÜR EDERİM KANKA BAŞKA CWPLARINIZIDA BEKLİORUM!!..

Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.
BU SÖZ BENCE SON NOKTAYI KOYAR YORUMA GEREK YOK..

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=2700.msg26702#msg26702 date=1208085323' Alıntı:
kangallı bu bi iltifat filan değil demi yoksa kötü şeyler doğura bilir msj yaz bekliyom.
sende öle bir söz yazmıştın bende yazam deedim kötümü ettim yanlış anlaşılmasın

mustafa özür dileim bilmiodum ölesine açtım işte bi yere. Kangallı sende sölediğin laflara biraz dikkat edersen sevinirim bi daha olmasın lütfen.Kanka sanada teşekkür ederim saol!!...

BİR AŞKTA SEVGİ OLMASSA AŞK AŞK OLMAZ YANİ BİŞEY OLMAZ HAYIR GELMEZ ONDAN BÖYLE YAPANLARDA KENDİNİ KANDIRIR...

HOŞBULDUK.EWET ÇİFTÇİLİĞE MERAKIM VAR.BANA YENGE DEDİĞİNE GÖRE SEN BAYSAR MISIN??????....

MERVE link=topic=2700.msg27330#msg27330 date=1208357485' Alıntı:
HOŞBULDUK.EWET ÇİFTÇİLİĞE MERAKIM VAR.BANA YENGE DEDİĞİNE GÖRE SEN BAYSAR MISIN??????....
pardon baysar derken anlamadım eçıklarmısın ben melih dediği için yenge dedim :D