Bi yardimci olursanız sevinirim

Metni okuyun

• Kullanılan toplam oy
    12

aklımdan bi fikir gecti 60 donum kadar seftali ekcem kısın buyuyesiye kadar da dipine pamuk ekcem size gore yapammı yoksa eski usulmu (piyasada suan en guzel işlerden biri seftali)

Ynt: Bi yardimci olursanız sevinirim

Bence de zararı olmazsa neden olmasın.Ama zararı olacaksa senin için külliyen kötü olur.Çünkü hem pamuktan hem şeftaliden zarar olur...

benim için cok guzel olacak gerek su gerek ara işlemesi gerek bakımı zaten basınıda bekci bekliyecek goz hakkı serbest ama 7 8 kasa almak yasak

yanigli link=topic=3789.msg38828#msg38828 date=1211736726' Alıntı:
benim için cok guzel olacak gerek su gerek ara işlemesi gerek bakımı zaten basınıda bekci bekliyecek goz hakkı serbest ama 7 8 kasa almak yasak

ben gelsem 7-8 kasa alamazmıyım şimdi :D

benimde pamuk hakkında pek fazla bir bilgim yok ama bence ekme çünkü agaçlar etrafı boş ise daha güzel oluyor...

ben zaten agaç buyunce demiyom pamuk kok salmaz kucuk ken sonra agaçlar kok attımı bırakacam

yanigli link=topic=3789.msg39182#msg39182 date=1211825794' Alıntı:
ben zaten agaç buyunce demiyom pamuk kok salmaz kucuk ken sonra agaçlar kok attımı bırakacam

kendin bilirsin kardeş benim fazla bilgimde yoktu zaten..

bence güzel olur...biz narenciye bahhçesini ilk ektiğimz yıllar fıstık ekmştik arasına