Bugday tarlasına yulaf ilacı olarak hangi ilacı atmalıyım birde yabancı ot ilacı atarken yulaf İlacınınıda İlaclama makinesine katsam sıkıntı olurmuki
Tarla bitkilerinde dekar hesabı atılır.400 litreyi 20 dekara atacağınızı varsayarsak 400 ml terdok 30 gram granstar türleri 2-2.5 litre sıvı çinko 2 kg ise üre kullanılması gerekir.400 lt tarala 250gr terdok 10 gr toz kapsül ot ilacı 200gr sıvı çinko 150gr üre atmayı düşünüyorum
O zaman 50 gramlık toz olan ot ilacını dozunu en az 15 grama çıkarın.Sıvı çinkodan en az 1.5litre üreden ise 1 kg yeterli gelir.Buna birazda ester ilave edebilirsiniz Sıvı çinko yerine çinko sülfatta olabilir.Hesaplı aldıysanız büyük ihtimalle su içinde çözünmüş çinko sülfattan başka bisey değildir.Genelde %10 çinko içerikli oluyor.Almadıysanız çinko sülfat kullanın.Terdok dozunu ise uygun düşünmüşsünüz.benim makina 10-12 dönümde bitiriyo 400lt
1 viteste gittiginiz için. 2 viteste 15-16 dekara kadar yeter.benim makina 10-12 dönümde bitiriyo 400lt
Benim makina ontar. Makinanın mandallı yerinde 1-2-3'4 ayarlar var. 400 lt lik makinada 10 dekara atmak için traktör vitesi ve makina ayarı ne olmalı.1 viteste gittiginiz için. 2 viteste 15-16 dekara kadar yeter.
Bayilere falanda baksaniz iyi olabilirdi.Çinko kaynağı olarak daha sonraki zamanlarda çinko sülfatın kendisini kullanırsanız birim alana daha fazla çinkoyu daha hesaplı şekilde düşürürsünüz.Bildiğim kadarıyla gubretasin sitesindeki ürünler gubretas bayilerine göre daha yüksek fiyatlardan satılıyor.İlla gubretas olsun derseniz bayilerinden daha hesaplı alabilirsiniz.https://gubretasbahcem.com.tr/cinko-5-forte2
sıvı çinkoyu burdan aldım
Sindirgida sordum yoktu.ziraat odasina tel.açbizim burdaki bayilerde bişi yokki en çok ne satılıyorsa o var örneğin sarı pas ilacı veye kökboğaz ilacı yok
Bayilere falanda baksaniz iyi olabilirdi.Çinko kaynağı olarak daha sonraki zamanlarda çinko sülfatın kendisini kullanırsanız birim alana daha fazla çinkoyu daha hesaplı şekilde düşürürsünüz.Bildiğim kadarıyla gubretasin sitesindeki ürünler gubretas bayilerine göre daha yüksek fiyatlardan satılıyor.İlla gubretas olsun derseniz bayilerinden daha hesaplı alabilirsiniz.
Ben ilk defa kullanacam adlari neİz elementli sıvı gübre kullanmaya çalışın bunu amino asit ile desteklerseniz hububatta mükemmel sonuç alırsınız