Bir Devir Sona Eriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bir Devir Sona Eriyor.

ödersin suç ,yaparsın suç,edersin suç bunlara göre hepsi suç dünya gıptayla bakıyor avrupa nın gözündeki hasta adam türkiye dirildi dünya şaşkınlıkta ülkeler arası en iyi gelişen 6 ülke eniyi ekonomide 16 cı ülke konumunda bizim lak diyenler bi lok diyemedi ne hikmetse

umutmalkoc link=topic=65596.msg744724#msg744724 date=1368738300' Alıntı:
IMF borcu bitti ya ,bütün çiftçilerde yakın zamanda borçlarını bitirirler inşallah
inşallah bazı arkadaşlar inanmıyor ama inşallah oda olacak

hacımemiş link=topic=65596.msg744725#msg744725 date=1368738336' Alıntı:
ödersin suç ,yaparsın suç,edersin suç bunlara göre hepsi suç dünya gıptayla bakıyor avrupa nın gözündeki hasta adam türkiye dirildi dünya şaşkınlıkta ülkeler arası en iyi gelişen 6 ülke eniyi ekonomide 16 cı ülke konumunda bizim lak diyenler bi lok diyemedi ne hikmetse
ben tam5 saattir burada tek başıma uğraşıyodum insanları inandırmak için en sonunda bıktım bıraktım .
anladımkı bizim millete iyilik yapmayacaksın.
bana destek çıkan birileri oldu .

cebrail68 link=topic=65596.msg744728#msg744728 date=1368738464' Alıntı:
ben tam5 saattir burada tek başıma uğraşıyodum insanları inandırmak için en sonunda bıktım bıraktım .
anladımkı bizim millete iyilik yapmayacaksın.
bana destek çıkan birileri oldu .
ak zihniyetliler banlanıyor bu sitede duymlarım öyle

hacımemiş link=topic=65596.msg744732#msg744732 date=1368738630' Alıntı:
ak zihniyetliler banlanıyor bu sitede duymlarım öyle
nasıl yani biraz daha acarsan

IMF borcunun bıtmesının bıze gerı dönütü olmaz arkadaslar Dış borc almış basını gıtmıs IMF borcunun kapanması haberı Sadece bır tebessum bırakır bızde su sıkıntılı gunlerımızde halkımızın sevınc kaynagı olarak kalır...Kım ıstemezkı vergı dussun yakıt ucuzlasın...Ama bu işler oyle olmuyor ıste saltanat kurulmus 4.5 tlden mazota devam hıcbıryere borcumuz olmasa bıle bu fıyatlar boyle kalır Orta dırek bu tur sıkıntılardan hıcbırzaman kurtulmamıstır Zengının işi her zamankı gibi tıkır gariban kan aglıyor orta dırekte sallantıda Sonumuz Hayır olsun....

coyote26 link=topic=65596.msg744737#msg744737 date=1368738869' Alıntı:
IMF borcunun bıtmesının bıze gerı dönütü olmaz arkadaslar Dış borc almış basını gıtmıs IMF borcunun kapanması haberı Sadece bır tebessum bırakır bızde su sıkıntılı gunlerımızde halkımızın sevınc kaynagı olarak kalır...Kım ıstemezkı vergı dussun yakıt ucuzlasın...Ama bu işler oyle olmuyor ıste saltanat kurulmus 4.5 tlden mazota devam hıcbıryere borcumuz olmasa bıle bu fıyatlar boyle kalır Orta dırek bu tur sıkıntılardan hıcbırzaman kurtulmamıstır Zengının işi her zamankı gibi tıkır gariban kan aglıyor orta dırekte sallantıda Sonumuz Hayır olsun....
iyi dedinde bu borç azar azar bitecek birden hepsi nasıl bitsin :)

cebrail68 link=topic=65596.msg744744#msg744744 date=1368739038' Alıntı:
iyi dedinde bu borç azar azar bitecek birden hepsi nasıl bitsin :)
acta bi yıllara göre ülkemizin borcuna bak sonra azar azar mı yoksa birden azarmı anlarsın kardeşim...boşa konuşmuyoruz keşke bitse kim istemez zevk duymuyorum acıkcası ulkemızın dıs borclarından yada yuksek vergı ve akaryat fıyatlarından...

cebrail68 link=topic=65596.msg744747#msg744747 date=1368739292' Alıntı:
borçların ne kadar olduğunu biliyorum ve gördükce üzülüyorum
bılıyorsan sıkıntı yok Artık azar azar mı bıter katlar mı orasını bılemeyız Hepımız aynı durumdan muzdaribiz sonucta....

arkadasım ii diyon üzülüyosun ama sen burda baska bi amacla duyruyomus gibisin hani üzülüyosun cumhuriyetin ilk dönemi TURKİYE CUMHURİYETİNİN şirket varlı 500 kusur Cumhuriyetin 90 bilmem kacıncı yılı şirket varlı 50 ve halen satıyo ve satarak borc bitirdi ölemi he bu arada (ATAmızın çiftli nin amerikan buyuk elçiline bedelsiztahsisi ya dfa çeşitli nedenler le nato yada ab yalakalı olsun die veril dini görmüyoz önem semiyoz ) ee ne oldu borcumuz bitti .İnsanların zihniyeti bile degişmiş artık köylü milletin efendisidir diyen ATAMIZ yıl 2005 bi başbakan çifçiye ananı da al git ve şu an çifçiler bile iki ya ayrıl dı ney miş 5oo dönüm den az işleyen köylü hiç bi ifadesi yok 500 dönüm üstü çifçi ve millet efendisi ölemi ARKADAŞLAR bu vatanı 300 - 500 dönüm işliyo diye ayırdım gören KÖYLÜ ÇİFÇİLERİMİZ KURTARDI yani baştakine yalakalık olsun dieede sınıf çıkarmayın ayrıştırmayalım kendimizi bu kadar ayıptır

sor2073 link=topic=65596.msg744994#msg744994 date=1368816315' Alıntı:
arkadasım ii diyon üzülüyosun ama sen burda baska bi amacla duyruyomus gibisin hani üzülüyosun cumhuriyetin ilk dönemi TURKİYE CUMHURİYETİNİN şirket varlı 500 kusur Cumhuriyetin 90 bilmem kacıncı yılı şirket varlı 50 ve halen satıyo ve satarak borc bitirdi ölemi he bu arada (ATAmızın çiftli nin amerikan buyuk elçiline bedelsiztahsisi ya dfa çeşitli nedenler le nato yada ab yalakalı olsun die veril dini görmüyoz önem semiyoz ) ee ne oldu borcumuz bitti .İnsanların zihniyeti bile degişmiş artık köylü milletin efendisidir diyen ATAMIZ yıl 2005 bi başbakan çifçiye ananı da al git ve şu an çifçiler bile iki ya ayrıl dı ney miş 5oo dönüm den az işleyen köylü hiç bi ifadesi yok 500 dönüm üstü çifçi ve millet efendisi ölemi ARKADAŞLAR bu vatanı 300 - 500 dönüm işliyo diye ayırdım gören KÖYLÜ ÇİFÇİLERİMİZ KURTARDI yani baştakine yalakalık olsun dieede sınıf çıkarmayın ayrıştırmayalım kendimizi bu kadar ayıptır
o zaman borç hiç bitmesin siz aynı vergileri vermeye devam edin bu borç zırt deyip bi ödemeyle bitecek değil.yavaş yavaş bitecek .

memleketi 207 milyar dolar borca sokacaksın ımf ' ye 23 milyar dolar ödedik diye caka satacaksın.
bu ikdidar zamanından önce ımf ve iç,dış borçlarla ülkemizde doğmadık çocuklar bile borçlu doğuyordu.ikdidar hamdolsun doğmadık çocukların cocuklarınıda borçlu duruma sokdu .neden bunlarıda söylemiyorlar acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...