PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BİR HAFTADA %15 DEVALÜASYON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1415397" data-attributes="member: 81902"><p>Paranın değerini üretim belirler siyasiler değil üretim varsaparan güçlüdür bizim ne ordumuz ne adaletimşz mede kurumlarımız fabrikalarımız kuvvetli fabrikalar yabancılara çalışıyor para yurt dışına kaçıyor kasa tıkır tıkır boş 600 vekil yandaşlar 5li çete köprü yol bs ülkenin iliğini kurutuyor paramız değer kaybediyor kim güvenite yatırım yapar sen tüm kurumları sattın inşaata yatırdın betonmu yiyecen adamın damadı çocukları bütün siyasetçiler çifte vatandaş kim araştırıyor hepsinş şirketleri vs var halk açlıktan ölür omurlarında olmaz ekmek 10tl olmadan kimse anlamayacak dış güç değil bütün ülkeler petrolü gazı satın alıyor almanya japonya ama dünya lideri hepsi demek petrolden depil kalelerini sattığın için batıyorsun bir kişi 5 maaş parayı çarçur ettiğin içğn batıyorsun liyakat sıfır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1415397, member: 81902"] Paranın değerini üretim belirler siyasiler değil üretim varsaparan güçlüdür bizim ne ordumuz ne adaletimşz mede kurumlarımız fabrikalarımız kuvvetli fabrikalar yabancılara çalışıyor para yurt dışına kaçıyor kasa tıkır tıkır boş 600 vekil yandaşlar 5li çete köprü yol bs ülkenin iliğini kurutuyor paramız değer kaybediyor kim güvenite yatırım yapar sen tüm kurumları sattın inşaata yatırdın betonmu yiyecen adamın damadı çocukları bütün siyasetçiler çifte vatandaş kim araştırıyor hepsinş şirketleri vs var halk açlıktan ölür omurlarında olmaz ekmek 10tl olmadan kimse anlamayacak dış güç değil bütün ülkeler petrolü gazı satın alıyor almanya japonya ama dünya lideri hepsi demek petrolden depil kalelerini sattığın için batıyorsun bir kişi 5 maaş parayı çarçur ettiğin içğn batıyorsun liyakat sıfır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BİR HAFTADA %15 DEVALÜASYON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt