Bir T5060 daha (buda bizim)

Ynt: Bir T5060 daha (buda bizim)

aramıza hos geldın bır nh cı,daha geldı demkkı nh cıler fazlaalstı gğsel resımler tsk kac model vs vs

Süper fotolar İbrahim ' cim. Hoşgeldin tekrardan, hayırlı olsun.

ağır abi link=topic=4065.msg41891#msg41891 date=1212358197' Alıntı:
aramıza hos geldın bır nh cı,daha geldı demkkı nh cıler fazlaalstı gğsel resımler tsk kac model vs vs

İbrahim aslında sitemizin eskilerinden sayılır fakat derslerden dolayı pek giremiyordu. Şimdi buralarda...

ağır abi ben yeni gelmedim eskiden beri vardım ama öss ye çalışıyoz malum fazlameşgul olamıyoz bilgisayarla.

guzel paylasım kardes 70-56 verıpte t5060 super bı degısım olmus nası t5060 kullandınmı hıc ama emın ol cok super bı traktor almıssın

öncelikle traktörün hayırlı olsun kardeşim bendede aynısından war emin ol çok memnun kalacaksın...

Ya claas ' dan zorla vazgeçirdiler, benim aklım hala claas ' dan yana ama kısmet olmadı ne yapcaksınız.:)

baktım ibrahim cvp wermemiş dedim ben wereyim akgül , elden debriyaj war tabi yaaw olmaz mı :))

tam cevap yazıyodum uyarı verdi sizden önce birisi mesaj yazdı diye akgul elden debriyaj var yarın çekecem inşallah kabini ve fazlasını..