bırkaç traktor fabrıkası (googleearth)

Ynt: bırkaç traktor fabrıkası (googleearth)

beyler ılgıye tesekkurler zuha-*-s mazot olmus anasının gozu ne yapacanız motoru :) ben o fabrıkaların arsalarıyla ılgılenıyorum :) batınca oralara vılla dıkecem zuha-*-s zuha-*-s

Paylaşım için tşk ertaç güzel çalışma .Son zamanlarda bu fabrikalarda hırsızlık olayı cereyan ettimi bilinki suçlular aramızda :) İnsaniyet namına adalete teslim ediniz :D

Len Ali olum haşhaşları sen nere veriyon ha :D söyle bakem bana. o tarlaların ortalarında kim bilir daha neler var :D jandarmaya çıtlatsam mı acaba :D :D % 0.5 lik pay veriyorum Ali sana :D

doganbey1 link=topic=40233.msg353844#msg353844 date=1299499458' Alıntı:
Len Ali olum haşhaşları sen nere veriyon ha :D söyle bakem bana. o tarlaların ortalarında kim bilir daha neler var :D jandarmaya çıtlatsam mı acaba :D :D % 0.5 lik pay veriyorum Ali sana :D
bide direkler ve köprüler boyanıyor kim boyuyosa artık :D
akcaorenli link=topic=40233.msg353819#msg353819 date=1299497586' Alıntı:
valla agalar sizde is var ya :D ekip tamam volkan artik 3.105 i fendt parcalarıyla modifiye edersin :D
:D olabilir fazla çalabilirsek direk fent yaparız :D

doganbey1 link=topic=40233.msg353844#msg353844 date=1299499458' Alıntı:
olum haşhaş lar buğdaypazarın da satıcılara veriyoz :D ne olsun haa hacı :) valla gelin bakın derim o söleyen kişi nin yerleri tarlaları kontrol edin asıl yaptıkları işi :D heee
hadi ordan arayıp ta şikayet ettiğimin parasını ödemez o ;D % 10 alırım bak hatrın için oda :)
ertac sahın link=topic=40233.msg353791#msg353791 date=1299494150' Alıntı:
beyler ılgıye tesekkurler zuha-*-s mazot olmus anasının gozu ne yapacanız motoru :) ben o fabrıkaların arsalarıyla ılgılenıyorum :) batınca oralara vılla dıkecem zuha-*-s zuha-*-s
bak yha adam bulmuş işi işte mazot almış başıını gidiyo bide büyük traktörlermi uğraşıyonuz :) gel ertaç bu işe de ikimiz başlıyalım tabi batarlarsa :D ;D

Ally TOKMAKCI link=topic=40233.msg353932#msg353932 date=1299507669' Alıntı:
olum haşhaş lar buğdaypazarın da satıcılara veriyoz :D ne olsun haa hacı :) valla gelin bakın derim o söleyen kişi nin yerleri tarlaları kontrol edin asıl yaptıkları işi :D heee
hadi ordan arayıp ta şikayet ettiğimin parasını ödemez o ;D % 10 alırım bak hatrın için oda :) bak yha adam bulmuş işi işte mazot almış başıını gidiyo bide büyük traktörlermi uğraşıyonuz :) gel ertaç bu işe de ikimiz başlıyalım tabi batarlarsa :D ;D

gun gelır devran doner be alı :) ben 55ı doyuramıom :) dıkelım bırer vılla... benım kı fendt ın yerınde olsun ... sen nerede ıstıyorsun ? zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu 3105d link=topic=40233.msg353926#msg353926 date=1299507332' Alıntı:
bide direkler ve köprüler boyanıyor kim boyuyosa artık :D :D olabilir fazla çalabilirsek direk fent yaparız :D
Arap yağı bol bulursa,........................çalarmış..:)