BİTMEK BİLMEYEN SENKROMEÇ (İLERİ-GERİ) ARIZALARI

arkadaşlar yeni çıkan td lerde özelliklede td d delta serilerinde sık sık senkromeç arızası oluyor. sizin de başınıza geldi mi görüşleriniz nelerdir???

Shuttle modellerde sert karama sikayetlerini duydum ama deltalarda senkromec sorunu ilk defa duyuyorum ayrica td75d var bizde yakitindam cekisinden cok memnunuz seytan kulagina kursun shuttle baya yumusak sanarsin elektronik ;)

Adam durmadan yapma diyor bunu soyluyor td 65 ve delta olanlarda var bu iş bizde ilk aldik hataliymis aldim direk tarlaya surume 50 dekar surdum aksam oldu geriye gecmiyor guc bela ertesi gun servise gittim orda bi disli var ince degisik birsey durmadan takarsan o disliyi yiyor

Çok saçma Bi durum. 70 80 bin para ver. Geri gitmeyi sınırla[emoji4] abi iş geri gitmeyi gerektiriyorsa geri gidilir.
O değil traktör arızaları aldı başını gidiyor

Bizde de td75 d plus var 2000 saate yakın kullandık ileri gerilerde durmasını beklemeden kullaniyoruz.hic bir sorun yaşamadık. Valla ne bu böyle stayer gibi dur geri vitese al okadar beklesem gider 12 bine 8073 stayer alırım.

Delta serilerinde direksiyon altı mekanik kol olması gerek.fakat bu olay tamir edildiğinde tekrar mı arıza veriyor? Eğer veriyorsa montajda da sorun olabilir.başka bir ustayada gösterin