Hocam ben de araştırıyorum. Metil alkol muadili için denemeler yapacağız gelişmelerden haberdar ederim.Arkadaslar iyi günler Biyodizel yapmak icin metil alkol kullanilmasi gerekiyor metil alkol de ucra fiyatlarda kendimiz metil alkol yapabilir miyiz internettte okuduğum bazi kaynakta odun kömürü ile distile su ile yapılıyor zaten bilgi aktariminiz i paylasirsaniz sevinirim
Kendin yakıt yspmak istiyosan plastik atıklardan piroliz olayını araştır. Ben niyetleniyorum iyiceTamamdir arkadaslar cok teşekkür ederim
Arkadaslar iyi günler Biyodizel yapmak icin metil alkol kullanilmasi gerekiyor metil alkol de ucra fiyatlarda kendimiz metil alkol yapabilir miyiz internettte okuduğum bazi kaynakta odun kömürü ile distile su ile yapılıyor zaten bilgi aktariminiz i paylasirsaniz sevinirim
Ucuza yağ bulmak kolay değil. Metil alkol bulmakta değil. Metil alkol yerine direk piroliz yağı üretilebilirEvet olabilir Biyodizel birazdaha kolay gelmisti o yüzden ona yöneldim ama plastik atik ta fena fikir degil araştıracam teşekkür ederim
Yaşamazsın ancak polipropilen kullanman gerek. Poli etilen soğoyunca kristallesiyoMetil alkol gibi ürettiğimiz ürün iyi olur mu sikinti yasanmaz demi