biz nerdeyiz adamlar nerde ..

Ynt: biz nerdeyiz adamlar nerde ..

bi mısır arası çapa makinası izlemi$tim bulamıyorum o videosunu .. hem sıra arasını hem mısır arasını çapalıyor muhte$em bi$eydi .. bi bulsam hak vereceksiniz.. arıyorum kaç gündür..

cruelmann link=topic=50821.msg510536#msg510536 date=1326410900' Alıntı:
bi mısır arası çapa makinası izlemi$tim bulamıyorum o videosunu .. hem sıra arasını hem mısır arasını çapalıyor muhte$em bi$eydi .. bi bulsam hak vereceksiniz.. arıyorum kaç gündür..

Forumda paylaşılmıştı bahsettiğiniz makine. Mısırların etrafında daireler çizerek çapalayan bir sistemi vardı.

bizim burada çifçilik para etmiyor o yüzden böyle makinalar kullanamıyoruz yurt dışında en zenginler çifçiler

Hakikaten ülkemiz çiftçilikte biraz geri ancak bu gerilik günümüzde biraz daha gelişiyor gibi . Mesela biz burda 125 hp traktöre büyük derken adamlar orda 250 300 hp traktör kullanıyorlar .

cnr42 link=topic=50821.msg607407#msg607407 date=1339935058' Alıntı:
Hakikaten ülkemiz çiftçilikte biraz geri ancak bu gerilik günümüzde biraz daha gelişiyor gibi . Mesela biz burda 125 hp traktöre büyük derken adamlar orda 250 300 hp traktör kullanıyorlar .
aynen dediğin gibi mehmet kardeşim