Hangi ekipmana başvurdun. Nereden şartlar neler biraz açıklarsan bizde bilgileniriz.mesela bana römork dip rotovotör gerekli .Merhaba, ekipman hakkında bende yorum ve önerilerinizi bekliyorum. İpart projesinden hibeli ekipmana başvurduk.Ekli dosyayı görüntüle 40500
Dik rotovatörün büyüğüne fazla heves etmeyiniz, 2,50 metre bence yeterli olur, kuyruk mili dişlisi 1500 saat balye makinesi kullanımında değiştirdik.Listesindeki bütün ekipmanlara baş vurduk. Bir sürü prosedür git gel para yatır. İnşallah çıkarda emekler boşa gitmez. 5 yıl boyunca bir tarlamızı aspir ekeceğiz. Olursa tabi.
Dik rotovatörün büyüğüne fazla heves etmeyiniz, 2,50 metre bence yeterli olur, kuyruk mili dişlisi 1500 saat balye makinesi kullanımında değiştirdik.
Bu sene tümosan kuyruk mili kopardı sürük yerde haberin olsun .2.5 senin yraktöre göre tatmin edici bence.yine de kafanı karıştormayayım ben bir vites düşük giderim dersen olabilir.hoca yazmış kuyruk mili zayıf demiş2.5 m. Dik rotovatörü denedim. T5’in Teker izlerini anca kapatıyordu onun için 3 m. ideal diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi motoru çok zorluyor ama sürülmemiş tarlada kullanmıyoruz. 114 hp traktör çeker galiba!