BLOG SAYFAMDA FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIYORUM.

Ynt: BLOG SAYFAMDA FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIYORUM.

Özellikle panoramik fotoğraflar çok güzel hocam, elinize sağlık. Köyünüz de maşallah çok düzenli ve güzel bir yerleşime sahip. :)

güzel fotolar hocam .sanırım makinanız profesyonel makina,, gayet canlı çekmiş

fotoğrafa ilgim var. pek çok makina ve lens kullandım. istanbul ' da yaşadığım için de şanslı sayılırım. her yeri doğal bir fotoğraf karesi istanbul ' un. beğendiğinize sevindim. teşekkür ederim. ilgisi olan arkadaşlarla fotoğraf hususunda bilgi ve tecrübelerimi paylaşabilirim.

çok güzel fotolar.fotoğraflardan ve fotoğraf makinasından belli zaten profesyonel olduğunuz :D

paylaşım için teşekkürler.
resimlerin hepsini zevle inceledim
köyün yerleşimi çok güzel bence türkiyede bi işinin olcağını sanmam ayrıca cami daha güzel.

hellboy-07 link=topic=51037.msg514471#msg514471 date=1326880905' Alıntı:
çok güzel fotolar.fotoğraflardan ve fotoğraf makinasından belli zaten profesyonel olduğunuz :D
yok kardeş profesyonellik ne arar bizde. amatörüz biz. belki biraz sizden fazla teknik bilgim vardır ama o da amatörce kendi başıma deneme yanılma yoluyla öğrendiğim bilgiler.

keykubat link=topic=51037.msg514485#msg514485 date=1326883886' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler.
resimlerin hepsini zevle inceledim
köyün yerleşimi çok güzel bence türkiyede bi işinin olcağını sanmam ayrıca cami daha güzel.

ewet köyümüz çok güzeldir. teşekkür ederim...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt