BM volvo T700 teknik özellikleri

Ynt: BM volvo T700 teknik özellikleri

okkangal link=topic=8054.msg84379#msg84379 date=1223841293' Alıntı:
artık başka zamana haklısın ...

bir örnekle cevaplamak isterim

mercedes yıldızı dünyanın birçok yerinde amblemiyle tanınan nadir markalaradan birtanesi bunun burada anlatmaya kalkarsak gelmişiyle geçmişiyle ciddi bir zaman ve emek gerekebilir o yüzden okay abininde dediği gibi zamana yayıp bazı şeyleri sindire sindire tartışarak öğrenmek en makulu diye düşünüyorum

ben görmedim ama babam ve amcam sürekli anlatır. 60lı yılarda bizim köyün arazileri ilk kez sürülürken bolinder marka bi traktörle sürülmüş ve o traktörü hala öve öve bitiremiyorlar.altı silindirliymiş ve şuan traktörlerin 1. vitesle çıktıkları yokuşları bolinder son vitesle çıkarmış..bu traktör hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

okay abim,atilla abim ,erkan abim yazdıklarınızı takdir ederek okuyorum ....Ben volvonun traktörlerini hiç kullanmadım ama o traktörlerin makinalarının çok marine ye çevrilip ufak deniz teknelerinde kullanıldığını gördüm ufak deniz tekneleri dediğim 15 - 20 metre...ve sadece marine için üretilmiş makinelere nal toplattırıyordu bizim sülalemiz denizcidir benim dedem babam amcalarım dayılarım falan ...bizim ilk teknemizden tutun şu anda sahibi olduğumuz gemiye kadar hepsinde volvo makine vardı ve bir kere kullanıcı hatası dışında makineye anahtar vurulmadı....hiç bir zaman isveçten şaşmadık bu gidişle de şaşmayız gibime geliyor çünkü biz ekmeğimizi volvodan kazandık....

saygılar...