bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

Bize göre çok soğuk.Ayaz var ondan herhalde.Arkadaş böyle işi anlamıyorum ya.Her tarafa kar yağar soğugunu biz çekeriz.

Arkadaşlar buralarda şu an kar falan yok ama müthiş dondurucu bir soğuk var. Umarım antifriz bakımını unutan kardeşlerim yoktur.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=51339.msg807500#msg807500 date=1386616101' Alıntı:
allah size sabır mi versin deyim ne deyim en iyisi yardım etsin

sağol...battaniyed oturuyoruz gazın feri mi var..canımı hava...zaten pahalı bu ne soba kursan bacaları yıkmışlar..inanın hep hastalandık...haram olsun akp....

uzay kasa link=topic=51339.msg807569#msg807569 date=1386621607' Alıntı:
Bize göre çok soğuk.Ayaz var ondan herhalde.Arkadaş böyle işi anlamıyorum ya.Her tarafa kar yağar soğugunu biz çekeriz.
aynen hemşo
son birkaç gündür hem soguk var
hemde yagış yok aylardır
ve böyle oluncada bugdaylar tehlike sınırında şuanda
biraz daha yagmazsa bugday tarlalarını bozup ayçiçegi ekecegiz
zor bir sene bizi bekliyor

Bu sabah saat 11 civarı çiftliğe hayvanları doyurmaya gittim.Yılın ilk karı atıştırmaya başladı.Şehre geldim yağmura döndü.Eve geldim biraz evel deniz kenarında olduğundan burada birşey yok.Annem ben yokken kısa süreli kar attığını söyledi. :)

Nevşehir Kardan Dolayı Okullar Tatil Kaldığım Bölgede 25cm ' e Yakın Kar Ver Şehir Merkezinde İse 17cm Kar Var Şu An Sıcaklık -7 Derece. don-*s