bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

dün akşam biraz yağmur çileştirdi bugünde hava kapalı yağıcak gibi duruyo

Çok şükür kuraklıktan kışlık arpa,yulaf, ve fiğlerde sorun yok, çimenler güzel, kurak bir yıl, akşam biraz yağmur yağdı, tozu bastırdı, şuan da bulut geçer gibi biraz yağış var.

Hayırlı yağmur olsun herkes için.

Arkadaşlar bugün beklenen yağmur aralıklı olsada yağdı çok şükür.Darısı yağmur bekleyen diğer bölgelerin başına... :)

köylü link=topic=51339.msg829599#msg829599 date=1389993184' Alıntı:
haftaya bir umut...
abi inanılmaz ama gerçek gündüzleri kısa kollu tşörtle geziyoruz akşamlarıda tam tersi buz gibi
benim yaşım yetmezde babam 42 dogumlu o söylüyor ben birkaç kuraklık gördümde bu seneki gibibir kuraklık bu yaşıma kadar görmedim diyor biizm burası için
ve işin açıgı benim umutlarım tükeniyor

Arkadaşlar Bölgenizde Son Durumlar Nedir Nevşehir Şu Anda 16 Decere Resmen Bahar Geldi Yağış Gene Yok Durumlar Çok Kötü

Sempatiq1 link=topic=51339.msg830934#msg830934 date=1390219659' Alıntı:
Arkadaşlar Bölgenizde Son Durumlar Nedir Nevşehir Şu Anda 16 Decere Resmen Bahar Geldi Yağış Gene Yok Durumlar Çok Kötü
Ankara ' nın ordan aşağı kalır yanı yok bildiğin bahar havası var pikniğe gitmeyi düşünüyorum o derece güneşli ve sıcak

Bizde de günlük güneşlik çık gez toz ama meteorolojiye göre bugün yarın yağışlı hadi hayırlısı şaşırtma bizi meteo :)

edirne de hava günlük güneşlik camdan baktım birkaç lise öğrencisi gördüm ceketini çıkarmış gömlekle geziyor bugün montlu insan sayısı fazla yok hafif rüzgar esiyor ama dışarısı 20 derece hissettiriyor.

çok güzel güneş var kombiler kapalı.ocak ayı zahmeri ayı ALLAHIN dediği olur..yarından itibaren yagış bekliyoruz..

Çatır patır şimşekler ve gökgürültüsü eşliğinde yağmur yağıyor Allah yağmur bekleyen bölgelerimize de tez vakitte yağdırsın. :)