bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

Ankara merkezede dün öğlen saatlerinde başladı aralıklarla yağmaya devam ediyor.İnşallah yağmayan bütün yerlerede yağar.

Bizim burada cumartesi gecesi hafif hafif başladı dünde devam etti arpa ve buğdaylara üre gübresi atmıştım cumartesi günü bayağı kıyamadım aslında 60-65 cm civarında bizim burada tüm ekinler küçük dozer biraz ezdi ekinleri ama gübre atılmasa olmaz baya güzel oldu şimdi 3 günde azotu yedi hemen rengi değişmiş ama yağmur yine istenilen kadar değildi Rabbimin işine karışılmaz ama az daha yağsaydı daha güzel olurdu duyduğuma göre iç anadolu bölgesinde ekinlerin durumları içler acısıymış mahsülü bozuk olan tüm kardeşlerimin Allah yar ve yardımcıları olsun...

gece 2-3 gibi başladı birkaç saat hafif yagıp durdu sonra sabah biraz araverdi daha sonra birdaha başladı sonra bir ara daha verdi birkaç saat
ve yarım saaat önce tekrar başladı
maşallah busefer güzel oldu bizim burda
ekilmiş araziler yani bugday vs kendine gelri artık
ekilecek araziler yani mısır ayçiçegi vs onlarda gönül rahatlıgıyla ekilebilir artık

inşallah tüm memlekete yagıyrodur

Çelttik yasaklanabilir kuraklıktan dolayı Biga da, 30 Mart ta belli olacak , duyuşuma göre , hububatlar güzel çok şükür

şiddetli gökgürültülü sağanak fırtına şeklinde rüzgar,yıldırım,şimşek,gök gürültüsü fazlaca mevcut burada.. :)

Cumartesi den beri aralıklarla yağmur yağıyor çok güzel yağdı şu anda halada yağıyor. Pazar gün çektiğim bir fotoğrafı koymak istiyorum buğdayların ama nazar değecek diye korkuyorum.