bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

yaklasık 3 saat önce dolu bastırdı büyüklükleri cevizden büyük bazıları tavuk yumurtasına yakındı gıdılebılır arazıye baktım kimi yerde %50 %60 a varan zarar var yani dolunun vurdugu yerler haşat :(

ha bu arada sevinen üç kişi var gün ısı firmaları 2000 hane varsa köyde 1500 ünün günısıslarının camları kurılmış bizimkide dahil. öndalin çatıları mermi gibi delmiş..

By_eSeS link=topic=51339.msg895168#msg895168 date=1401460229' Alıntı:
ha bu arada sevinen üç kişi var gün ısı firmaları 2000 hane varsa köyde 1500 ünün günısıslarının camları kurılmış bizimkide dahil. öndalin çatıları mermi gibi delmiş..
Allah daha beterinden saklasin , anlattiklarin gercekten cok üzücü

Dun aksamki yogun yagisla gelen ruzgar, suan itibariyle siddetini cok arttirdi. Bugdaylarin yuzde 10,20 si yatti. 30,40 i yaslandi ve yatma tehlikesinde. Cokerten hastalığından sonra bir de yatarlarsa halimiz kotu

GÜRKAN link=topic=51339.msg895422#msg895422 date=1401513692' Alıntı:
Dun aksamki yogun yagisla gelen ruzgar, suan itibariyle siddetini cok arttirdi. Bugdaylarin yuzde 10,20 si yatti. 30,40 i yaslandi ve yatma tehlikesinde. Cokerten hastalığından sonra bir de yatarlarsa halimiz kotu
Allah afetlerden korusun Abi Tekirdag tarafında çok zarar varmıs şimdi haberlerde dinledim. Beterin beteri vardır

Geçmiş olsun zarar gören arkadaşlarımıza.
Yağmurlu bir gün başladı bu sabah, şükür sert değil ama otları tam biçmiştim ıslandı.
Kışlıklarda dün sabah çok yatma fark ettim geçen akşamki hava baya sert yağdı.
Bir kaç gün yağmurlu ne yapalım buna şükür, çiftçilik böyle işte doğayla baş başa, kimsenin haberi olmaz yağmurdan rüzgardan çiftçinin her işi yağmur rüzgar güneş , çiçeklere iyi geliyor yağmur seviniyorum, otlar ıslansada renkleri kararır biraz hava açınca toparlarız artık.

Zarar gören arkadaşlara geçmiş olsun.
bizim komşu köylerdede baya bi tolu yağmış.bizdede kısa süreli tolu yağışı oldu .inşallah zarar fazla olmaz tüm ülkemiz geneli.

ALLAH korusun afetlerden cümlemizi..dün ankarada çok şidetli oldu 6 dakika kafa göz koymadı..ilkkez gördüm böyle dolu ve yagmuru..o bulut çok korkunçtu.. birçok yerde dolu olmuş tv ler haber bile yapmıyor..ş...ler..yazık oldu millete...rabbim yardımcınız olsun..

Doludan dolayı zarar gören arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Bizim burada dolu yağmıyor ama 2 mayıstan bu yana her gün yağan yağmur -Allah korusun- toprak evleri çökertecek sonunda.

Nevşehirde 1 Haziran Sabahından Beri Kuvvetli Yağmurlar Var Merkezde Ve Bazı İlçelerde Dolu Yağışı Oldu Fakat Gülşehirdede Sel Oldu Yağmur Ölçer 1 Haziran Sabahından Akşam 24 ' e Kadar Metrekareye 40.2 Kg Ölçtü.

haziran ayının ortalarına kadar tüm yurtda neredeyse yagış olacak...belki son haftaya da kayar uzmanlara göre...
rabbim afetlerden korusun...cümlemizi..

Biraz evel yine yağmur başladı.Bu sene kışın yağmayan yağışlar son 1,5 ayda öyle yağdı ki zarar yapmaya başladı resmen.Allah hayırlı eylesin beterinden korusun.