bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

Bu gün öğlen sonu Bilecik Bozüyükten köyüme döndüm, yollar kapalı sayılacak durumdaydı ve lapa lapa kar yağmaya devam ediyor. Broadway bana 4x4 gibi geldi, maşallah hiç takılmadan köyüme evime ulaştırdı.

nailyetek link=topic=51339.msg519540#msg519540 date=1327425887' Alıntı:
Bu gün öğlen sonu Bilecik Bozüyükten köyüme döndüm, yollar kapalı sayılacak durumdaydı ve lapa lapa kar yağmaya devam ediyor. Broadway bana 4x4 gibi geldi, maşallah hiç takılmadan köyüme evime ulaştırdı.

ewet öyledir.gaza az basıp bir vites yüksek takarsan sorun çıkmaz.

yağmur çiliyo kar biraz azalıyo arkasından kar yağıp yığıyor -20 leri gördük 1984 den bu yana burda ne bukadar kar yağmış ne bukadar soğuk olmuş

25 cm kar var, hava iyi diyolar. Yarin tekrar kar bekleniyor. Yollarda sorun yok. 7/24 aciktir hep...Otoyol ortasindan geciyor..

şuan ana yollarda kapandı.mahalle sokakta yogun kar yagışı altında kartopu kayak ve yürüş ve resimler çekilip şe bir şekilde karın yagışını kutluyorlar.
tabi bizde oynadık kartopu yürüş ilkez sincan kar böyle güzellikte...

bir kaç gün önce kar yagmasına ragmen bu gün yazdan kalmaydı bir ayda dört mevsim yaşıyoruz valla zuha-*-s