bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

dün memlekete yagdı.nohutları biçerken yakalndık.mübarek zamanıda yagmadı.nohutlar yeşil kurudu güneş yaktı kavurdu.

yağış gözüküyor inşallah da olur bugün biraz anız sürmeye yeltendik ama olacak gibi değil acayip bir kesek kalkıyor yağmur olmadan sürmek imkansız

burada dün 15 dakika yağmur yağdı..ama çak hızlı .şu an bizim için hiçbir faydası yok çerezlik çekirdeklerde leke yapma riski çok

bölgenizde son durum ne yagmur var mı ankara kırıkkale kırşehir bol yagmur lu.tohumları ektik bu ikinci yagmur olacak.

nevşehir kozaklı geneli,kırşehir çöl köyleri.yozgat şefaatli bize yakın olan köylerinde güzel yağış var.bizde şükür tohumları ektik .allah bereket versin güzel yağdı .

Geçen hafta aralıklarla yağmur aldık, nadaslara kazayağı çekip hazırlıyorum. Alakuru bir tav var, millet ekti ben hazırlığa yeni başladım.

Biraz geç ektiğim 36 dönüm mısırım var hala danelik diğerlerini biçtik çoktan ama yağmur bir fırsat verse aradabir atıştırıyo mubarek ama yarın hava açık sanırım inşaallah